Мелодия ЕООД - Вижте още

Мелодия ЕООД

ПИАНО магазин МЕЛОДИЯ е основан през 1998г. в гр. София. Продава и отдава под наем НОВИ и УПОТРЕБЯВАНИ ПИАНА и РОЯЛИ. Официален представител на PETROF, C.BECHSTEIN, SAUTER, SAMICK и др. Магазинът се намира в София в близост до петте кьошета.
София, ул. Свети Иван Рилски 14

Мелодия ЕООД Мелодия ЕООД Мелодия ЕООД

Пиано салон "МЕЛОДИЯ"
Пиано магазин Мелодия, продажба на пиана и рояли. Внос и износ на нови и употребявани пиана и рояли. Ексклузивен представител на PETROF, C.BECHSTEIN и др. за България.

По време на пандемията от COVID 19, магазинът работи с предварително уговорен час за посещение на мобилните телефони.

            За нас:

Създадохме пиано салон "Мелодия" преди вече две десетилетия през 1998 г. с идеята да предложим на българския пазар качествени пиана и рояли и компетентно и професионално обслужване. От тогава и до днес работим с голямо желание, упорит труд и уважение към клиентите. Тази наша политика ни изведе на водеща позиция и ни утвърди като бзспорен лидер в търговията с пиана и рояли в България.

 Мелодия ЕООД Ние сме известнис това, че сме единственият магазин в България, където винаги могат да бъдат намерени качествени пиана и рояли, както нови така и употребявани от най-реномирани световни марки в перфектно състояние.

Фирмата успешно изпълнява обществени поръчки
и е оборудвала с инструменти НМА"Проф.Панчо Владигеров" гр.София и НУИ "Добри Христов" гр.Варна.

Предлагаме любезно и професионално обслужване от консултанти с висше музикално образование специалност пиано.

Разполагаме със собствен магазин
в центъра на София и склад.

Продаваме и транспортираме пиана и рояли на територията на цялата страна и Европа.

Вече 23 години развиваме успешна дейност, както в страната така и в чужбина. Имаме над 20 годишен опит във вноса на пиана и рояли от Германия, Чехия и Белгия и износ за страни като Гърция, Македония, Албания и др.

Заслужихме признанието и доверието
и на чуждестранните си партньори и сме горди да бъдем официални представители и партньори на най-реномираните световни производители на пиана и рояли - С.BECHSTEIN, PETROF, SAUTER, SEILER, SAMICK и др.

Да се развиваме и да сме информирани за новото в бизнеса е важно за нас! Ето защо всяка година посещаваме Световния музикален панаир във Франкфурт, запознаваме се с новостите в музикалния бизнес, поддържаме добрите си бизнес взаимоотношения с нашите партньори и разширяваме сферата си на дейност.

            Защо да изберете нас?

 Мелодия ЕООДЗащото сме:

  • коректни
  • продаваме само проверени и качествени пиана и рояли - както нови, така и употребявани
  • няма да Ви подведем за качеството на инструментите, които предлагаме, както и за страната производител
  • ще бъдем любезни и ще отговоим на всички Ваши въпроси
  • ще спазим уговорения срок за доставка
  • ще продължим да се развиваме, защото нашите клиенти заслужават да получат най-качествените инструменти и най-добро обслужване
  • защото от 23 години сме на пазара, доказахме се и продължаваме да бъдем безспорен лидер в търговията с пиана и рояли в България

            Услуги:

Продажба на нови и употребявани пиана и рояли
Продаваме нови и употребявани акустични пиана и рояли, както и аксесоари към тях, като столчета, метрономи, лампи. Разполагаме в наличност с голям брой пиана и рояли от най-висок клас. Повече от 20 години извършваме внос на нови акустични пиана и рояли от най-известните световни производители. При нас можете да поръчате по каталог дизайнерски модел пиано или роял.

Възможна покупка на пиано на изплащане без лихва
Предлагаме гъвкав и удобен вариант за разсрочено плащане без оскъпяване за клиента. Специално внимание и разбиране към възможностите на всички наши клиенти.

Отдаване под наем на пиана и рояли
При нас можете да наемете пиано или роял за краткосрочно или дългосрочно, за концерти, филмови и музикални продукции, изложения, частни и фирмени партита или за частно ползване.

Изкупуване на употребявани пиана и рояли
Изкупуваме употребявани пиана и рояли от цялата страна. Винаги плащаме веднага и в брой. Осигуряваме транспорт и пренасяне.

 Мелодия ЕООД Мелодия ЕООД Мелодия ЕООД Мелодия ЕООД

Консултация и оценка на пиано и роял
Извършваме оценка на акустични пиана и рояли. Оценката се извършва от квалифициран специалист. Предлагаме консултация при покупка на инструменти от частни лица.

Акордиране и поддръжка на пиано и роял
Предлагаме акордиране, интониране и поддръжка на пиана и рояли. Нашият акордьор е с над 22 годишен опит и е специализирал в STEINWAY&SONS.

Ремонт на употребявани пиана и рояли
Ремонт на пиана и рояли / подмяна на струни, демпфери, чукчета / Репариране на лаковото покритие на инструментите. Репаратурата се извършва от високо квалифицирани специалисти, в съвременна фабрика с модерно оборудване, използват се специални лакове.

Транспорт и пренасяне на пиана и рояли
Транспортираме и пренасяме пиана и рояли на територията на цялата страна и извън нея. Използваме само изпитани от нас професионалисти, имащи дългогодишен опит в пренасянето на пиана и рояли. Продукти като метрономи, столчета, аксесоари и др. можем да изпратим по куриер с доставка до врата или до адрес на офис на куриер.

Приемаме плащане с кредитни и дебитни карти
При нас може да платите както в брой и с банков превод така и с кредитни и дебитни карти VISA, MASTERCARD, MAESTRO, БОРИКА.

            www.piano.bg

Видео от Мелодия ЕООД


Пиано салон Мелодия - видео 1

Мнения за Мелодия ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Мелодия ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.