Мелодия ЕООД - Вижте още

Мелодия ЕООД

ПИАНО магазин МЕЛОДИЯ е основан през 1998г. в гр. София. Продава и отдава под наем НОВИ и УПОТРЕБЯВАНИ ПИАНА и РОЯЛИ. Официален представител на PETROF, C.BECHSTEIN, SAUTER, SAMICK и др. Магазинът се намира в София в близост до петте кьошета.
Мелодия ЕООД Мелодия ЕООД Мелодия ЕООД

пиано салон "МЕЛОДИЯ"
Пиано магазин Мелодия, продажба на пиана и рояли. Внос и износ на нови и употребявани пиана и рояли. Ексклузивен представител на PETROF, C.BECHSTEIN и др. за България.

По време на пандемията от COVID 19, магазинът работи с предварително уговорен час за посещение на мобилните телефони.

            За нас:

Създадохме пиано салон "Мелодия" преди вече две десетилетия през 1998 г. с идеята да предложим на българския пазар качествени пиана и рояли и компетентно и професионално обслужване. От тогава и до днес работим с голямо желание, упорит труд и уважение към клиентите. Тази наша политика ни изведе на водеща позиция и ни утвърди като бзспорен лидер в търговията с пиана и рояли в България.

 Мелодия ЕООД Ние сме известнис това, че сме единственият магазин в България, където винаги могат да бъдат намерени качествени пиана и рояли, както нови така и употребявани от най-реномирани световни марки в перфектно състояние.

Фирмата успешно изпълнява обществени поръчки
и е оборудвала с инструменти НМА"Проф.Панчо Владигеров" гр.София и НУИ "Добри Христов" гр.Варна.

Предлагаме любезно и професионално обслужване от консултанти с висше музикално образование специалност пиано.

Разполагаме със собствен магазин
в центъра на София и склад.

Продаваме и транспортираме пиана и рояли на територията на цялата страна и Европа.

Вече 22 години развиваме успешна дейност, както в страната така и в чужбина. Имаме над 15 годишен опит във вноса на пиана и рояли от Германия, Чехия и Белгия и износ за страни като Гърция, Македония, Албания и др.

Заслужихме признанието и доверието
и на чуждестранните си партньори и сме горди да бъдем официални представители и партньори на най-реномираните световни производители на пиана и рояли - С.BECHSTEIN, PETROF, SAUTER, SEILER, SAMICK и др.

Да се развиваме и да сме информирани за новото в бизнеса е важно за нас! Ето защо всяка година посещаваме Световния музикален панаир във Франкфурт, запознаваме се с новостите в музикалния бизнес, поддържаме добрите си бизнес взаимоотношения с нашите партньори и разширяваме сферата си на дейност.

            Защо да изберете нас?

 Мелодия ЕООДЗащото сме:

  • коректни
  • продаваме само проверени и качествени пиана и рояли - както нови, така и употребявани
  • няма да Ви подведем за качеството на инструментите, които предлагаме, както и за страната производител
  • ще бъдем любезни и ще отговоим на всички Ваши въпроси
  • ще спазим уговорения срок за доставка
  • ще продължим да се развиваме, защото нашите клиенти заслужават да получат най-качествените инструменти и най-добро обслужване
  • защото от 21a години сме на пазара, доказахме се и продължаваме да бъдем безспорен лидер в търговията с пиана и рояли в България

            Услуги:

Продажба на нови и употребявани пиана и рояли
Продаваме нови и употребявани акустични пиана и рояли, както и аксесоари към тях, като столчета, метрономи, лампи. Разполагаме в наличност с голям брой пиана и рояли от най-висок клас. Повече от 15 години извършваме внос на нови акустични пиана и рояли от най-известните световни производители. При нас можете да поръчате по каталог дизайнерски модел пиано или роял.

Възможна покупка на пиано на изплащане без лихва
Предлагаме гъвкав и удобен вариант за разсрочено плащане без оскъпяване за клиента. Специално внимание и разбиране към възможностите на всички наши клиенти.

Отдаване под наем на пиана и рояли
При нас можете да наемете пиано или роял за краткосрочно или дългосрочно, за концерти, филмови и музикални продукции, изложения, частни и фирмени партита или за частно ползване.

Изкупуване на употребявани пиана и рояли
Изкупуваме употребявани пиана и рояли от цялата страна. Винаги плащаме веднага и в брой. Осигуряваме транспорт и пренасяне.

 Мелодия ЕООД Мелодия ЕООД Мелодия ЕООД Мелодия ЕООД

Консултация и оценка на пиано и роял
Извършваме оценка на акустични пиана и рояли. Оценката се извършва от квалифициран специалист. Предлагаме консултация при покупка на инструменти от частни лица.

Акордиране и поддръжка на пиано и роял
Предлагаме акордиране, интониране и поддръжка на пиана и рояли. Нашият акордьор е с над 22 годишен опит и е специализирал в STEINWAY&SONS.

Ремонт на употребявани пиана и рояли
Ремонт на пиана и рояли / подмяна на струни, демпфери, чукчета / Репариране на лаковото покритие на инструментите. Репаратурата се извършва от високо квалифицирани специалисти, в съвременна фабрика с модерно оборудване, използват се специални лакове.

Транспорт и пренасяне на пиана и рояли
Транспортираме и пренасяме пиана и рояли на територията на цялата страна и извън нея. Използваме само изпитани от нас професионалисти, имащи дългогодишен опит в пренасянето на пиана и рояли. Продукти като метрономи, столчета, аксесоари и др. можем да изпратим по куриер с доставка до врата или до адрес на офис на куриер.

Приемаме плащане с кредитни и дебитни карти
При нас може да платите както в брой и с банков превод така и с кредитни и дебитни карти VISA, MASTERCARD, MAESTRO, БОРИКА.

            www.piano.bg

Видео от Мелодия ЕООД


Пиано салон Мелодия - видео 1