Томчев и Енчев  itemprop=

Томчев и Енчев

Основната дейност на фирмата е изкупуване и преработка на сурови кожи от едър и дребен рогат добитък. Фирмата разполага с модерно оборудване за цялостната обработка на суровите кожи.
Фирма ТОМЧЕВ И ЕНЧЕВ е създадена през 2000 г. Основната дейност на фирмата е изкупуване и преработка на сурови кожи от едър и дребен рогат добитък. Фирмата разполага с модерно оборудване за цялостната обработка на суровите кожи. По време на технологичния процес използваме висококачествени материали на немските фирми ZSCHIMMER & SCHWARZ GmbH & Co KG и AVELLIS + HUSTER. Нашите изделия са подходящи за облекла, обувки, ръкавици, чанти и други аксесоари. Продукцията ни се реализира на вътрешния пазар и в чужбина. Естествените кожи са предпочитани за: - облекла - обувки - ръкавици - чанти - мебели - тапицерии и аксесоари за автомобили - спортни уреди - модни аксесоари Фабриката се намира в индустриалната зона на гр. Ловеч - един град известен с традициите си в преработката на сурови кожи. Фирмата разполага с пълно собствено оборудване за преработка на сурови кожи. ПРОДУКТИ - Телешка напа за облекла - Телешка напа за обувки - Телешка напа за чанти - Ярешка напа за облекла - Ярешко шевро за обувки - Ярешки кожи за ръкавици - Козя напа за облекла - Козе шевро за обувки - Гюдерия Разполагаме с богата гама цветове.

Мнения за Томчев и Енчев


The company has no review.

Напиши мнение за Томчев и Енчев


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.