Папирус ООД  itemprop=

Папирус ООД

Фирма Папирус ООД е директен вносител на хартии и картони от водещи европейски производители. Разполага със собствeни машини за форматиране и разролване на хартии и картони. Чрез услугата си RollEXpress доставя богата гама самозалепващи синтетични фолия.
                                 ПАПИРУС ООД Фирма ПАПИРУС е утвърдено име на българския пазар с дългогодишно успешно присъствие сред водещите доставчици на хартия и картон в България. Натрупаният опит и контактите с редица европейски производители ни дават възможност да предложим богата гама хартии, картони и опаковъчни материали, сред които и асортименти непознати до този момент на пазара. Оптималното съчетание между високо качество и конкурентни цени направиха ПАПИРУС един от най-желаните партньори за много печатници, рекламни агенции, издателства и производители на опаковки. Ако имате въпроси – ние ще Ви посъветваме, бързо и компетентно. Ще ви помогнем при избора на продукт и ще Ви дадем идеи как да решите по най-добър начин възникнал проблем или неочаквана нужда. За да намалим до минимум загубите Ви ние се съобразяваме с нуждите Ви и разролваме и форматираме по Ваша поръчка и оптималните за Вас размери. Хартията има много лица, съществува под различни форми и в безграничен брой от цветове, повърхности и формати – за всеки вкус и област на приложение. Това многообразие е част от нас. Ние живеем с хартията и чрез нея.                                  Продукти САМОЗАЛЕПВАЩИ ХАРТИИ И ФОЛИА РЕЦИКЛИРАНА ХАРТИЯ ЗА ПОЛИГРАФИЯТА КРАФТОВА ХАРТИЯ ХАРТИЯ ЗА ОПАКОВКИ НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ SONTARA ФОЛИА ЗА МАСЛО, ТЕРМОЗАЛЕПВАЩИ КАПАЧКИ И ОПАКОВКИ ОБЕМНА ХАРТИЯ AURA EXTRA WHITE ОТ SALZER, АВСТРИЯ ЕКСТРУДИРАНИ КАРТОНИ ЗА ЧАШКИ И ОПАКОВКИ ЕТИКЕТНА ХАРТИЯ ХРОМОВА ХАРТИЯ ОФСЕТОВИ ХАРТИИ И КАРТОНИ. КОПИРНИ ХАРТИИ. ЗАЩИТЕНА ХАРТИЯ ОПАКОВЪЧНИ КАРТОНИ И МУКАВИ ЦВЕТНИ И СТРУКТУРНИ ХАРТИИ И КАРТОНИ DUPONT TYVEK МАСКИРАЩА ХАРТИЯ ХАРТИЯ ЗА СТЕРИЛИЗАЦИЯ ХАРТИИ ЗА ШИРОКОФОРМАТНИ ПРИНТЕРИ И ПЛОТЕРИ                                  Услуги Добре дошли при Папирус – фирма за преработка и продажба на хартия, чието развитие през последните 25 години се дължи на един единствен движещ принцип – В УСЛУГА НА КЛИЕНТА! В стремежа си да осигурим по-добро обслужване на многобройните ни клиенти в експлоатация са високо-производителни машини за разролване и форматиране на хартия. По спесификация на клиента доставяме ролни самозалепващи хартии и фолия, едно-и двустранно-хромови хартии, обемни и офсетови хартии, екструдирани с РЕ избелени и неизбелени крафтови хартии, бариерни картони за чашки, специални опаковъчни фолия, тънки опаковъчни хартии и много други. Чрез услугата ни RollEXpress в срок до 24 часа след поръчка доставяме самозалепващи синтетични фолия на германската фирма INTERCOAT. Машината за форматиране произвежда хартии на листа с гарантирано качество, а възможността за производство на специфични, максимално икономични формати, снижава разходите на клиентите и повишава тяхната конурентноспособност. Фирмата приема външни поръчки за разролване и форматиране с качество отговарящо на SCAN стандартите за преработка на хартия.

Мнения за Папирус ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Папирус ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.