Калин Найденов  itemprop=

Калин Найденов

Информация от Пайнер – студио КАЛИН НАЙДЕНОВ – “ВИСИНИТЕ ИЗМОРЯВАТ” 12 оригинални песни в различни музикални стилове и жанрове по текст и музика на един нов талант – Калин Найденов, ви предлага Пайнер – студио. “Висините изморяват” е заглавието
Информация от Пайнер – студио КАЛИН НАЙДЕНОВ – “ВИСИНИТЕ ИЗМОРЯВАТ” 12 оригинални песни в различни музикални стилове и жанрове по текст и музика на един нов талант – Калин Найденов, ви предлага Пайнер – студио. “Висините изморяват” е заглавието на този интересен албум, чиито песни са създадени със студентско вдъхновение. Любопитно е, че в него любовта е представена като емоция – ту облечена в нежна балада – “Завръщане” /в която участва в дует и гост-вокалистката Росица Бечева , ту в горещлатино- ритъм в “Спомен”, ту в кънтри при звука нахавайска, акустична и електрическа китара в “Поука”. Калин Найденов е завършил висше икономическо образование в град Свищов, но от малък пее, от 17-годишен свири на китара, познава и обича всички музикални стилове. Един толкова широко скроен човек има безспорно и пъстро музикално лице: “Харесват ми всякакви жанрове в музиката, затова не исках да се придържам към строго определен. Още повече, че и текстовете ми са писани за различни стилове. Например на весела кънтри-песен не би пасналнякой сърцераздирателен текст - песента ще загуби от това.” – беше откровен Калин. Затова отговор на въпроса “Кой съм аз?” авторът търси в хард-рок звучене, а молбата “Кажи ми” – в мелъди-рок, напомнящ песните на “Бийтълс”. В “Зов” се улавя сакралното химнично звучене /като в песен на състава “Енигма”/, а истинското “Решение” Калин взема в категоричен хеви-метъл стил. Много специална песен е баладата “Въпроси”, посветена на любимата жена още преди да каже своето “да” пред олтара. Макар да обича и пее с удоволствие български народни родопски песни, Калин представя своята “Мечта” в кънтри-рок, а своите “Мисли” – в симфоничен рок. А дори най-добрите познавачи на ритъм-енд-блуса не са категорични за жанра на песента “Краят на началото” /текст: Валентин Димитров – бивш съученик на Калин/ Неопределима като стил е и любимата песен на автора на албума – “Висините изморяват”. Тя има характера на камерна творба, която още в заглавието си представя една доказана житейска мъдрост. Калин Найденов е нестандартен изпълнител и многопластов човек, чието духовно огледало е музиката – също толкова многоаспектна и загадъчна. Заедно с аранжорите Ленко Драганов и Тодор Димитров –Токичи гостмузикантите Пламен Петров – Бомбето /китари/, Дилян Давидков – тромпет, Николай –Малкия /китара хеви/ и Валентино /саксофон/, Калин Найденов осъществява мечтата си – да изпее “цветно” емоциите, които всеки е преживял или преживява. “Надявам се да намеря съпричастност…”. Цена на аудиокасета – 4 лв. Цена на компактдиск -8 лв. Звуконосителите ще бъдат изпратени по пощата на указания от Вас адрес с оригинален автограф на изпълнителя!!!

Калин Найденов - отрасли:


Продуценти,

Мнения за Калин Найденов


The company has no review.

Напиши мнение за Калин Найденов


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.