Светлю Шишков - C EOOД - Вижте още

Светлю Шишков - C EOOД

Фирма Светлю Шишков-C EOOД е производител на богата гама вертикални бойлери, хоризонтални бойлери и проточни бойлери. Фирма Светлю Шишков-C EOOД произвежда и битови електроуреди както и резервни части за битова техника. На пазара предлагаме: машина за хот дог, домашни скари,
Бойлери Светлю Шишков
 
Светлю Шишков-C EOOД
Фирма Светлю Шишков-C EOOД е представена на българския пазар от 1989 г., като производител на богата гама хоризонтални, вертикални и проточни бойлери. Светлю Шишков-C EOOД произвежда и богата гама електроуреди и резервни части за битова техника, а също така и изделия използвани за промишлени нужди.

Фабрика за производство на Битова Техника Светлю Шишков-C EOOД произвежда:

 • филтри за вода
 • филтри за въздух
 • домашни скари
 • машини за хот дог
 • професионални скари за ресторанти
 • калорифери
 • акумулиращи печки
 • фритюрници
 • парти грил
 • грил за пиле
 • биологични филтри
 • бойлери от неръждаема стомана

Светлю Шишков-C EOOД изпълнява индивидуални поръчки за пречистване на водата и въздуха.

1. ЕЛЕКТРИЧЕСКИ БОЙЛЕРИ

разновидности на диаметрите /ф205, ф270, ф370, ф450, ф540, ф650, ф690, ф830, ф890, ф1040 и ф1190/ с различен литраж и мощности.

Например: от 5 до 10000 литра и мощност от 2 kW до 250 kW, в зависимост от желанието на клиента.

Произвежданите бойлери са от неръждаема стомана - марка W.NR. - 1.4301 08x18H10. Изпълняват се стандартни и нестрандартни, с една, две и три серпентини. Серпентините също са от неръждаема стомана и се използват за загряване на водата, като се включват към ел. котлета, парни инсталации, камини, печки на твърдо гориво с водни ризи и соларни инсталации (слънчеви колектори).

Бойлери Светлю Шишков
Бойлери Светлю Шишков

2. МАЛКИ БОЙЛЕРИ ПОД НАЛЯГАНЕ:

 • ф205 - /5л, 10л. и 15л./
 • ф270 - /10л., 15л., 20л., 30л., 40л., 50л. и 60 л./

До 20л. малки бойлери се произвеждат модели и за под мивка използвани за кухни, офиси, фризьорски салони и малки търговски обекти са хит на пазара и без аналог в качество и цени.

Малки бойлери с ф270 с литраж 30л., 40л., 50л. и 60 л. се произвеждат хоризонтални /леви и десни/ с окачване за стена и таван.

Гаранциите на бойлерите са от 5 до 10 години, сигурността им е неколкократно гарантирана. Отговарят на всички изисквания на европейски и световни стандарти.

3. ПРОТОЧНИ БОЙЛЕРИ

 • ф205 -/10л. и 15л./
 • ф270 -/20л. и 30л./

Проточния бойлер който произвеждаме е хибрид. Има обем и с различна мощност нагреватели. Проточния бойлер работи на нормално налягане на водопровода.

Различните модели се произвеждат с мощност 2х3KW и 3х3KW.

Обемът в който имаме предварително загрята вода дава възможност за достатъчно вода за къпане с тези мощности.

Вносните проточни бойлери са с много голям разход на електроенергия 21-24KW.

Нашите проточни бойлери са единствените по рода си на пазара. В България нямат аналог.

4. ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОТЛИ

от 6 kW, 9 kW, 12 kW, 18 kW до ПО ДОГОВАРЯНЕ. Изцяло изпълнени от неръждаема стомана. Използват се за отопление на апартаменти, къщи, вили, офиси, халета и др.

Монтират се на байпас към камини на дърва и въглища с водна риза.

5. ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СКАРИ

изработени от неръждаема стомана. Мощности от 2 секции по 800 W - домашни. Промишленни с 3, 4, 5 секции по 1000 или 1200W в зависимост от модела. Изпълняват се индивидуални поръчки, според мястото и желанието на клиентите.

Разполагаме със собствена база и машини за производство на матрици за пластмаси и щанци за метал. Фирмата е единствен производител в България на бойлери с пластмасови капаци на въздушния кожух. Това прави произвежданите от нас бойлери много по-издържливи на условията за експлоатация в баните.

Посетете магазините ни на бул. Дондуков № 135 и ул. Пиротска № 30 - гр. София.

Наши стоки може да намерите в магазините за електроуреди в цялата страна - Айтос, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Нова Загора, Гоце Делчев, Благоевград, Сливен, Казанлък, Варна.

При индивидуална поръчка ще се съобразим изцяло с Вашите изисквания.

Бойлери Светлю Шишков
Бойлери Светлю Шишков
Бойлери Светлю Шишков
Бойлери Светлю Шишков

Светлю Шишков - C EOOД - отрасли:


Битова Техника, Едра Бяла Техника, Бойлери,

Мнения за Светлю Шишков - C EOOД


The company has no review.

Напиши мнение за Светлю Шишков - C EOOД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.