Светлю Шишков - C EOOД - Вижте още

Светлю Шишков - C EOOД

Фирма Светлю Шишков-C EOOД е производител на богата гама вертикални бойлери, хоризонтални бойлери и проточни бойлери. Фирма Светлю Шишков-C EOOД произвежда и битови електроуреди както и резервни части за битова техника. На пазара предлагаме: машина за хот дог, домашни скари,
Бойлери Светлю Шишков
 
Светлю Шишков-C EOOД
Фирма Светлю Шишков-C EOOД е представена на българския пазар от 1989 г., като производител на богата гама хоризонтални, вертикални и проточни бойлери. Светлю Шишков-C EOOД произвежда и богата гама електроуреди и резервни части за битова техника, а също така и изделия използвани за промишлени нужди.

Фабрика за производство на Битова Техника Светлю Шишков-C EOOД произвежда:

 • филтри за вода
 • филтри за въздух
 • домашни скари
 • машини за хот дог
 • професионални скари за ресторанти
 • калорифери
 • акумулиращи печки
 • фритюрници
 • парти грил
 • грил за пиле
 • биологични филтри
 • бойлери от неръждаема стомана

Светлю Шишков-C EOOД изпълнява индивидуални поръчки за пречистване на водата и въздуха.

1. ЕЛЕКТРИЧЕСКИ БОЙЛЕРИ

разновидности на диаметрите /ф205, ф270, ф370, ф450, ф540, ф650, ф690, ф830, ф890, ф1040 и ф1190/ с различен литраж и мощности.

Например: от 5 до 10000 литра и мощност от 2 kW до 250 kW, в зависимост от желанието на клиента.

Произвежданите бойлери са от неръждаема стомана - марка W.NR. - 1.4301 08x18H10. Изпълняват се стандартни и нестрандартни, с една, две и три серпентини. Серпентините също са от неръждаема стомана и се използват за загряване на водата, като се включват към ел. котлета, парни инсталации, камини, печки на твърдо гориво с водни ризи и соларни инсталации (слънчеви колектори).

Бойлери Светлю Шишков
Бойлери Светлю Шишков

2. МАЛКИ БОЙЛЕРИ ПОД НАЛЯГАНЕ:

 • ф205 - /5л, 10л. и 15л./
 • ф270 - /10л., 15л., 20л., 30л., 40л., 50л. и 60 л./

До 20л. малки бойлери се произвеждат модели и за под мивка използвани за кухни, офиси, фризьорски салони и малки търговски обекти са хит на пазара и без аналог в качество и цени.

Малки бойлери с ф270 с литраж 30л., 40л., 50л. и 60 л. се произвеждат хоризонтални /леви и десни/ с окачване за стена и таван.

Гаранциите на бойлерите са от 5 до 10 години, сигурността им е неколкократно гарантирана. Отговарят на всички изисквания на европейски и световни стандарти.

3. ПРОТОЧНИ БОЙЛЕРИ

 • ф205 -/10л. и 15л./
 • ф270 -/20л. и 30л./

Проточния бойлер който произвеждаме е хибрид. Има обем и с различна мощност нагреватели. Проточния бойлер работи на нормално налягане на водопровода.

Различните модели се произвеждат с мощност 2х3KW и 3х3KW.

Обемът в който имаме предварително загрята вода дава възможност за достатъчно вода за къпане с тези мощности.

Вносните проточни бойлери са с много голям разход на електроенергия 21-24KW.

Нашите проточни бойлери са единствените по рода си на пазара. В България нямат аналог.

4. ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОТЛИ

от 6 kW, 9 kW, 12 kW, 18 kW до ПО ДОГОВАРЯНЕ. Изцяло изпълнени от неръждаема стомана. Използват се за отопление на апартаменти, къщи, вили, офиси, халета и др.

Монтират се на байпас към камини на дърва и въглища с водна риза.

5. ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СКАРИ

изработени от неръждаема стомана. Мощности от 2 секции по 800 W - домашни. Промишленни с 3, 4, 5 секции по 1000 или 1200W в зависимост от модела. Изпълняват се индивидуални поръчки, според мястото и желанието на клиентите.

Разполагаме със собствена база и машини за производство на матрици за пластмаси и щанци за метал. Фирмата е единствен производител в България на бойлери с пластмасови капаци на въздушния кожух. Това прави произвежданите от нас бойлери много по-издържливи на условията за експлоатация в баните.

Посетете магазините ни на бул. Дондуков № 135 и ул. Пиротска № 30 - гр. София.

Наши стоки може да намерите в магазините за електроуреди в цялата страна - Айтос, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Нова Загора, Гоце Делчев, Благоевград, Сливен, Казанлък, Варна.

При индивидуална поръчка ще се съобразим изцяло с Вашите изисквания.

Бойлери Светлю Шишков
Бойлери Светлю Шишков
Бойлери Светлю Шишков
Бойлери Светлю Шишков

Светлю Шишков - C EOOД - отрасли:


Битова Техника, Едра Бяла Техника, Бойлери,