ДИАЛ - Р ЕООД  itemprop=

ДИАЛ - Р ЕООД

ДИАЛ - Р е частна българска фирма, която е започнала своята дейност през 1992 г. с внос на материали и суровини за обувната промишленост, и оттогава непрекъснато увеличава своята дейност:
София, ул. Президент Линкълн № 41

ДИАЛ - Р е частна българска фирма, която е започнала своята дейност през 1992 г. с внос на материали и суровини за обувната промишленост, и оттогава непрекъснато увеличава своята дейност: - Продажба на материали и суровини - Производство на помощни материали за обувното производство / табани и фортове - Производство на обувки - Продажба на едро и дребно в собствена магазинна мрежа чрез дъщерната си фирма Обувки четири сезона ООД Във фирмата в момента са заети обучени специалисти. Фирмата произвежда по 20 000 чф. oбувки годишно, от висококачествени естествени материали. Правим индивидиална изработка на обувки. За произведените изделия предоставяме един месец гаранция, както извършваме и ремонти в извънгаранционните условия. Магазини в гр. София ул. Президент Линкълн № 41 ул. Граф Игнатиев № 7 ул. Алабин № 2 бул. Цар Борис III № 115

Мнения за ДИАЛ - Р ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за ДИАЛ - Р ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.