ЕНЕРГИЯ МАРВАКОВ ЕООД  itemprop=

ЕНЕРГИЯ МАРВАКОВ ЕООД

Енергия - Марваков е официален представител и сервиз на германската фирма HATZ Diesel.Фирмата е вносител на електроагрегати на фирмите ENDRESS и GREEN POWER."ЕНЕРГИЯ-МАРВАКОВ " в последните 23 години се утвърди на българският пазар като производител на електроагрегати и системите за
Вакарел, Панагюрско шосе/бивш стоп.двор/

Енергия - Марваков е официален представител и сервиз на германската фирма HATZ Diesel. Фирмата е вносител на електроагрегати на фирмите ENDRESS и GREEN POWER "ЕНЕРГИЯ-МАРВАКОВ " в последните 23 години се утвърди на българският пазар като производител на професионални електроагрегати и системите за управлението им. Чрез въвеждането на всички съвременни технологии в областта на управлението на електроагрегатите и същевременно следейки за качеството на своите продукти, фирмата зае едно от водещите места в бранша. На всички свои клиенти фирмата осигурява сервиз и безплатни консултации относно монтажа и експлоатацията на електроагрегатите (дизелгенератори) и управлението им. Основни партньори на"ЕНЕРГИЯ-МАРВАКОВ " в областта на двигателите са HATZ-Diesel, като фирмата е оторизиран представител и сервиз на двигателите за България и IVECO, а в областта на генераторите партньор е фирма SINCRO. Фирмата произвежда и монтира табла за автоматично управление на агрегати от по-стари модели, независимо от производителя на агрегата. - Дизелови агрегати - Бензинови агрегати - Заваръчни агрегати Предлагаме следните услуги: - Производство - Доставка - Автоматизиране - Монтаж - Сервиз Табла за управление на електроагрегатите: Към всички електроагрегати фирмата предлага и табла за управление, като за тези с Е-старт се предлагат табла за автоматично управление, а за тези с реверсивен старт - табла за полуавтоматично управление. Всички табла са пригодени за самостоятелен монтаж.

Мнения за ЕНЕРГИЯ МАРВАКОВ ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за ЕНЕРГИЯ МАРВАКОВ ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.