Хрисима 2008  itemprop=

Хрисима 2008

На 22.02.2011 г. отвори врати Църковен магазин Хрисима. Ние предлагаме един напълно нов подход в бранша. Уникални ръчно изработени икони и сувенири, подходящи като подаръци за различни поводи. Наред с иконите предлагаме и различни сувенири като свещници
София, кв.Орландовци, ул.Мара Бунева 33, ет. 2

Хрисима 2008 При нас ще намерите всичко необходимо за сватба, кръщене, семейни и църковни празници - покани, подаръчета, аксесоари, ритуални свещи и украси. Всичко изработваме ръчно, моделите ни са авторски. Всяка поръчка се изпълнява индивидуално, което означава, че изработваме нещата така, както Вие ги желаете и си представяте. Всеки един модел може да се изработи в различен цвят и украса от мострата, по Ваше желание. В цената на поканите влиза печат и предпечат. Освен това изработваме икони, сувенири, свещи, свещници и др., които могат да бъдат уникалният подарък за Вас или Ваш близък. Иконата, като символ на християнската вяра е задължително допълнение за всеки дом, а когато е изработена ръчно с уникален дизайн и изцяло в стила на традиционната православна иконопис, създава една особена атмосфера на красота и хармония. Продукти   Гоблени     Икони     Сувенири     Икони с орнаменти   Икони в рамка     Икони в стъкло     Икони порцелан     Стъклени икони ОНЛАЙН МАГАЗИН В ОНЛАЙН МАГАЗИНА ни може да разгледате всички най-нови модели, както и да направите Вашата поръчка бързо и лесно. hrisima.shopmania.biz Поръчките се изпълняват в рамките на 7-14 дни. Взависимост от модела,количеството и натовареността ни в момента. Подаръци за Коледа Ние ви предлагаме нестандартни и уникални подаръци, ръчно изработени, сувенири за Вашите близки и познати Побързайте,тъй като количествата са ограничени,от повечето сетове и артикули имаме само по 1 брой. Фирмена бродерия Изработваме машинна бродерия на фирмено лого, надпис и т.н. за Вашите фирмени нужди. Бродерията може да се изработи на тениски блузи престилки кърпи покривки Наши клиенти са фирмени магазини, танцови състави, аптеки, офиси и други.

Офиси на Хрисима 2008

Хрисима 2008

Хрисима 2008

При нас ще намерите всичко необходимо за сватба, кръщене, семейни и църковни празници - покани, подаръчета, аксесоари, ритуални свещи и украси.
София, ГЕО МИЛЕВ, SKY CITY MALL, МАГАЗИН 61

02/ 465 29 09; 0893 492 903