Хрисима 2008  itemprop=

Хрисима 2008

На 22.02.2011 г. отвори врати Църковен магазин Хрисима. Ние предлагаме един напълно нов подход в бранша. Уникални ръчно изработени икони и сувенири, подходящи като подаръци за различни поводи. Наред с иконите предлагаме и различни сувенири като свещници
София, кв.Орландовци, ул.Мара Бунева 33, ет. 2





Хрисима 2008 При нас ще намерите всичко необходимо за сватба, кръщене, семейни и църковни празници - покани, подаръчета, аксесоари, ритуални свещи и украси. Всичко изработваме ръчно, моделите ни са авторски. Всяка поръчка се изпълнява индивидуално, което означава, че изработваме нещата така, както Вие ги желаете и си представяте. Всеки един модел може да се изработи в различен цвят и украса от мострата, по Ваше желание. В цената на поканите влиза печат и предпечат. Освен това изработваме икони, сувенири, свещи, свещници и др., които могат да бъдат уникалният подарък за Вас или Ваш близък. Иконата, като символ на християнската вяра е задължително допълнение за всеки дом, а когато е изработена ръчно с уникален дизайн и изцяло в стила на традиционната православна иконопис, създава една особена атмосфера на красота и хармония. Продукти   Гоблени     Икони     Сувенири     Икони с орнаменти   Икони в рамка     Икони в стъкло     Икони порцелан     Стъклени икони ОНЛАЙН МАГАЗИН В ОНЛАЙН МАГАЗИНА ни може да разгледате всички най-нови модели, както и да направите Вашата поръчка бързо и лесно. hrisima.shopmania.biz Поръчките се изпълняват в рамките на 7-14 дни. Взависимост от модела,количеството и натовареността ни в момента. Подаръци за Коледа Ние ви предлагаме нестандартни и уникални подаръци, ръчно изработени, сувенири за Вашите близки и познати Побързайте,тъй като количествата са ограничени,от повечето сетове и артикули имаме само по 1 брой. Фирмена бродерия Изработваме машинна бродерия на фирмено лого, надпис и т.н. за Вашите фирмени нужди. Бродерията може да се изработи на тениски блузи престилки кърпи покривки Наши клиенти са фирмени магазини, танцови състави, аптеки, офиси и други.

Офиси на Хрисима 2008

Хрисима 2008

Хрисима 2008

При нас ще намерите всичко необходимо за сватба, кръщене, семейни и църковни празници - покани, подаръчета, аксесоари, ритуални свещи и украси.
София, ГЕО МИЛЕВ, SKY CITY MALL, МАГАЗИН 61

02/ 465 29 09; 0893 492 903




Мнения за Хрисима 2008


The company has no review.

Напиши мнение за Хрисима 2008


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.