Лакмос Травел ЕООД - Вижте още

Лакмос Травел ЕООД

Добре дошли при нас, в рекламната страница на туристическа агенция - Лакмос Травел ЕООД. Фирмата ни е ОСНОВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ за България на всички фериботни компании, чиято търговска дейност е позиционирана в Гърция и Италия.
Лакмос Травел ЕООД Лакмос Травел ЕООД

Лакмос Травел ЕООД
 
Лакмос Травел ЕООД
 
Лакмос Травел ЕООД
 
Лакмос Травел ЕООД
 
Лакмос Травел ЕООД
 
Лакмос Травел ЕООД
 
Лакмос Травел ЕООД
 
Лакмос Травел ЕООД


За нас:

Добре дошли при нас, в рекламната страница на Лакмос Травел ЕООД. Фирмата ни е ОСНОВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ за България на всички фериботни компании, чиято търговска дейност е позиционирана в Гърция, Италия, Испания, Хърватска, Малта, Албания, Мароко, Тунис и други средиземноморски страни с излаз на всички морета затворени между цяла Южна Европа и Северна Африка. При нас можете да намерите ферибот за Гърция и Италия и да се качите като пътници, с вашите леки автомобили, с вашите камиони, за да използвате отворените морски пътища по предназначение.

Освен привилегията да работим с най-престижните фериботни компании, от Лакмос Травел ЕООД, предлагаме на своите клиенти специализирани услуги за ONLINE фериботни резервации и продажба на фериботни билети и карго по Средиземно, Егейско, Йонийско, Адриатическо морета; Гръцки, Италиански и Балеарски острови. Благодарение на нашите бързи, качествени и професионални услуги, улесняваме пътуването с ферибот Гърция – Италия - Гърция и острови.

В портфолиото на „Лакмос Травел” ЕООД, влизат три основни представителства с големи търговски и туристически измерения.

  • ГЕНЕРАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ за България (GSA) на ATTICA GROUP – ANEK - SUPERFAST, BLUE STAR FERRIES

  • ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ (SALES AGENCY) за България на VENTOURIS FERRIES, ANEK, MINOAN LINES, GRIMALDI GROUP, HELLENIC SEAWAYS, SEA JETS, KEFALONIAN LINES, SAOS FERRIES, ANES, ZANTHE FERRIES, EUROPEAN SEAWAYS, FAST FERRIES, CYCLADES FAST FERRIES, MOBY LINES, JADROLINIJA и др.

  • ОСНОВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ за България на FORT CRS-ONLINE резервационна система – OPEN SEAS, HOTELS, RAILWAYS, BUSSES, INTERMODAL TRANSPORT.


Услуги:

  • Фериботи
  • Фери Карго
  • Фери групи
  • Самолетни билети
  • ЕКСКУРЗИИ

Лакмос Травел ЕООД
 
Лакмос Травел ЕООД

Виж още на www.lakmostravel.com

Лакмос Травел ЕООД - отрасли:


Туристически Агенции, Морски Транспорт,