Ваканционно селище Острова  itemprop=

Ваканционно селище Острова

ВАКАНЦИОННО СЕЛИЩЕ ОСТРОВА - Остров на спокойствие и релакс в сърцето на Балкана. Комплекс Острова се намира в китното балканско село Бели Осъм на 4 км от гр. Троян, 160 км от София, 15 км от Беклемето. Името на комплекса е свързано с неговото уникално
ВАКАНЦИОННО СЕЛИЩЕ ОСТРОВА - Остров на спокойствие и релакс в сърцето на Балкана. Комплекс Острова се намира в китното балканско село Бели Осъм на 4 км от гр. Троян, 160 км от София, 15 км от Беклемето. Името на комплекса е свързано с неговото уникално и атрактивно местоположение - като малък остров между две реки - Бели Осъм и Ръждавец. На площ от 20 дка, с прекрасни тревни площи и високи борове, встрани от пътя и шума на автомобилите във Ваканционно селище Острова всеки открива свой бленуван оазис на спокойствие, релаксиращото въздейстивие на планината, зарежда духа и тялото с нова енергия. Един път докоснал се до непреходната сила и красота на този планински кът, човек се връща отново и черпи с пълни шепи красота, бодрост и нова сила.

Ваканционно селище Острова - отрасли:


Мнения за Ваканционно селище Острова


The company has no review.

Напиши мнение за Ваканционно селище Острова


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.