Sushi Lounge Bar  itemprop=

Sushi Lounge Bar

Sushi Lounge Bar, предлага автентична японска кухня на удобно и комуникативно място на последният етаж на комплекс Флоримонт Експо.Ресторантът е подходящ за романтични срещи, приятелски събирания, както и за бизнес обяди и вечери.
Sushi Lounge Bar Предлага аветнтична японска кухня на удобно и комуникативно място на последният етаж на комплекс Флоримонт Експо. Ресторантът е подходящ за романтични срещи, приятелски събирания, както и за бизнес обяди и вечери. Заповядайте при нас и изненадайте вашият партньор или приятели с нещо нетрадиционно и приятно.! Насладете се на автентичен японски ресторант в приятна обстановка, която ще ви пренесе във вкусната страна на източните специалитети. Sushi Lounge Bar е подготвен да задоволи всяко ваше очакване. Нашият майстор-готвач Ви пожелава добър апетит!

Мнения за Sushi Lounge Bar


The company has no review.

Напиши мнение за Sushi Lounge Bar


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.