Вила Кабакчиев - Вижте още

Вила Кабакчиев

Вила Кабакчиев предлага домашен комфорт и уют на изключително атрактивни цени за пълноценна почивка на тишина и спокойствие. Разположена в село Пет Кладенци на 7 км от гр. Бяла, вилата е прекрасен избор за семейна почивка или романтичен уикенд.
Вила Кабакчиев
Вилата се намира в североизточна България на 7 км. от гр.Бяла в посока към гр.Варна, на 50 км. от гр. Русе на 50 км. от гр. Велико Търново, на 50 км. от гр. Попово, на 40 км. от гр.Свищов. Село Пет Кладенци се намира на 291 м н.в
За нас:

Къща за гости“ Кабакчиев“-с. Пет кладенци, община Бяла, обл. Русе разполага с 21 места, разположени в 7 стаи с цифрова тв, климатик, интернет и почти всички със самостоятелен санитарен възел.Механа с камина, напълно обзаведена кухня и просторна лятна градина.Вилата е построена през 2008 г. , а функционира от началото на 2009 г.

Предлага всички удобства за една пълноценна почивка за семейството и приятелите. Работи през цялата година, като е предпочитана за любителите на лова и риболова, както и за тези, които искат да избягат от шума на големия град. Климатът е полупланински, природата е уникална, а близостта на язовира ( 300м. ) предлага една много приятна атмосфера.

Намира се близо до гр. Бяла, обл. Русе ( 5км. ) В селото тепърва се развива селският туризъм, затова все още е тихо и спокойно. Всичко във вилата е направено с много стил и вкус, като е запазена автентичността на българското село, а цените са съобразени с възможностите на повечето българи. Вилата се отдава за ползване на клиентите без да бъдат притеснявани от хазаите.

 Вила Кабакчиев

Стаи:

Къща за гости“ Кабакчиев“- разполага с 21 места, разположени в 7 стаи с:
  • цифрова тв,
  • климатик,
  • интернет и почти всички със самостоятелен санитарен възел.
  • Механа с камина,
  • напълно обзаведена кухня и просторна лятна градина.

Стаи:

Цялата къщата -21 места

Една нощувкa 420 лв.

 Вила Кабакчиев
Самостоятелни стаи
Единична стая 40 лв.
Двойна стая 50 лв.
Тройна стая 60 лв.


* Настаняването е след 14:00 часа в деня на пристигане, а освобождаването – до 12:00 в деня на отпътуване.
* Деца до 7 години – безплатно
* Цените не са валидни в периодите на национални и регионални празници.
* Цените подлежат на договаряне при наемане на къщата за по-дълъг период от време

 Вила Кабакчиев
www.5kladenci.net:
4.8 4