Пегас ЕООД  itemprop=

Пегас ЕООД

Основната дейност на фирмата е ремонт на всякакви видове електромотори от домакинството до промишленоста.
Основната дейност на фирмата е ремонт на всякакви видове електромотори от домакинството до промишленоста.

Пегас ЕООД - отрасли:


Осветление,