Лайфмедика ЕООД - Вижте още

Лайфмедика ЕООД

Фирмата се занимава с изработка на ортопедични обувки под индивидуална мярка.Работим с качествени материали и предлагаме голямо разнообразие от модели.Цялостния процес на изработка е с качествени материали, изцяло ръчен, уникален за всеки човек според размера и профила на ходилата.
Плевен, ул. Асен Халачев 9

 Лайфмедика ЕООД
Лайфмедика ЕООД
Ортопедични обувки и помощни средства за хора с увреждания

Лайфмедика ЕООД е дружество, специализирано в изработката на ортопедични обувки и стелки по индивидуална мярка.
Цялостния процес на изработка
е с качествени материали, изцяло ръчен, уникален за всеки човек според размера и профила на ходилата.

Обувките, направени от екип специалисти обущари са предназначени за профилактика и решение на голяма част от здравните проблеми, свързани с краката или ходилата като:

  • плоскостъпие при деца и възрастни
  • диабетно стъпало
  • скъсявания
  • изолиране на мазоли
  • halux valgus
  • буниони и др.

Всички продукти по индивидуална мярка, които фирмата предлага могат да бъдат закупени или да се получат безплатно чрез съответната Дирекция „Социално подпомагане”.

По всички въпроси, свързани с реда и начина на получаване на изделията ще получите от нас компетентна и своевременна консултация.

обувки Лайфмедика ЕООД обувки Лайфмедика ЕООД обувки Лайфмедика ЕООД обувки Лайфмедика ЕООД обувки Лайфмедика ЕООД обувки Лайфмедика ЕООД обувки Лайфмедика ЕООД обувки Лайфмедика ЕООД

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?