Лайфмедика ЕООД - Вижте още

Лайфмедика ЕООД

Фирмата се занимава с изработка на ортопедични обувки под индивидуална мярка.Работим с качествени материали и предлагаме голямо разнообразие от модели.Цялостния процес на изработка е с качествени материали, изцяло ръчен, уникален за всеки човек според размера и профила на ходилата.
 Лайфмедика ЕООД
Лайфмедика ЕООД
Ортопедични обувки и помощни средства за хора с увреждания

Лайфмедика ЕООД е дружество, специализирано в изработката на ортопедични обувки и стелки по индивидуална мярка.
Цялостния процес на изработка
е с качествени материали, изцяло ръчен, уникален за всеки човек според размера и профила на ходилата.

Обувките, направени от екип специалисти обущари са предназначени за профилактика и решение на голяма част от здравните проблеми, свързани с краката или ходилата като:

  • плоскостъпие при деца и възрастни
  • диабетно стъпало
  • скъсявания
  • изолиране на мазоли
  • halux valgus
  • буниони и др.

Всички продукти по индивидуална мярка, които фирмата предлага могат да бъдат закупени или да се получат безплатно чрез съответната Дирекция „Социално подпомагане”.

По всички въпроси, свързани с реда и начина на получаване на изделията ще получите от нас компетентна и своевременна консултация.

обувки Лайфмедика ЕООД обувки Лайфмедика ЕООД обувки Лайфмедика ЕООД обувки Лайфмедика ЕООД обувки Лайфмедика ЕООД обувки Лайфмедика ЕООД обувки Лайфмедика ЕООД обувки Лайфмедика ЕООД

Мнения за Лайфмедика ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Лайфмедика ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.