TERGAN  itemprop=

TERGAN

Фирма TERGAN предлага продуктовата линия, която включва ръчно изработени портмонета, колани, дамски чанти, пътни и бизнес чанти, аксесоари за лична и офис употреба. Фирменият магазин се намира в МОЛ Варна.
Варна, бул. Владислав Варненчик 186, Мол Варна

Магазинът предлага продуктовата линия на TERGAN, която включва ръчно изработени портмонета, колани, дамски чанти, пътни и бизнес чанти, аксесоари за лична и офис употреба. Фирменият магазин се намира в МОЛ Варна. За Нас TERGAN е създадена като малка семейна фирма за изработка на кожени изделия през далечната 1972 година. Днес тя вече е компания с международно признание. Спечелила си е имидж на производител на изискани и елегантни кожени изделия с гарантирано високо качество. Вече сте срещали магазини предлагащи с гордост TERGAN в Токио, Москва, Истанбул, Лондон, Мадрид, Киев, Париж, Бон… Година след година компанията печели награди за успешен производител и крупен износител. Дизайнерите умело използват не само местните, но и най-съвременните световни тенденции в модата и стила на кожените аксесоари. Моделиерите претворяват техните идеи в невероятни произведения, стриктно спазвайки изискванията на въведената система за качество ISO 9001,2000. Продуктовата линия на TERGAN включва ръчно изработени портмонета, колани, дамски чанти, пътни и бизнес чанти, аксесоари за лична и офис употреба. Дамски Мъжки Обувки Чанти Аксесоари Комплекти и Други Обувки Чанти Аксесоари Комплекти и Други За Нас Всички изделия на TERGAN са произведени от специално подбрани естествени кожи и съобразно стриктните изисквания на стандартите от системата за качество ISO 9001, 2000. Фината ръчна изработка и ориентираният към клиента дизайн са малките тайни на всеки оригинален TERGAN. Дизайнерите са преминали специализирани обучения в едни от най-престижните университети и модни къщи в Лондон. Първоначално в производството са въведени немски технологии и Know-how. Днес компанията смело се нарежда сред новаторите в кожената модна индустрия разработвайки собствени технологични концепции. Основната цел на TERGAN е да бъде верен на клиентите си задоволявайки техните най-съкровени потребности. TERGAN

Мнения за TERGAN


The company has no review.

Напиши мнение за TERGAN


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.