Художник Мария Димитрова     itemprop=

Художник Мария Димитрова

Ние се намираме в изкуството - търсим, разбираме и приемаме разнообразието. Да се материализират вашите чувства в картината - това е магията ... един вид магия, която може да се сравни с любовта, защото тя носи почти същите емоционални характеристики. Чре
. . Художник Мария Димитрова . . Ние се намираме в изкуството - търсим, разбираме и приемаме разнообразието. Да се материализират вашите чувства в картината - това е магията ... един вид магия, която може да се сравни с любовта, защото тя носи почти същите емоционални характеристики. Чрез изкуството ние се потапяме в един магически, духовен свят - свят на хармония и красота. Изкуството не трябва да бъдат поставено в рамка - снимката не изглежда добре без рамка, но изкуството не трябва да бъде обект на никакви ограничения, всеки го чувства по различен начин. То е израз на чувствата ни; когато започна да рисувам всичко идва спонтанно, вдъхновението "извира" свободно и тече върху художественото платно. Мария Димитрова . . Картини на художник Мария Димитрова . .

Художник Мария Димитрова - отрасли:


Изкуство и Култура, Галерии, Музеи,

Мнения за Художник Мария Димитрова


The company has no review.

Напиши мнение за Художник Мария Димитрова


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.