Балетна формация Елит - Вижте още

Балетна формация Елит

''ЕЛИТ'' е балетна формация създадена през 2006 г от Прима балерината и хореограф на Националния Музикален Театър в София - ТАТЯНА ЯНЕВА.Нейно дело са и хитовите мюзикъли ''Чикаго'',''Кабаре'',''Тримата Мускетари'',''Аладин'',''Бягство''по музика на дует Авеню и др.

Балетна формация Елит

„Елит“ е балетна формация, създадена от професионални балетисти, възпитаници на класическия отдел на Националното училище за танцово изкуство – София.


Всички участващи са членове и на балетната трупа на Националния музикален театър в София. Ръководителката на формация ‘’Елит’’ – Татяна Янева е прима балерина и хореограф на Националния Музикален Театър или ДМБЦ-София. Тя е завършила Балетна Педагогика и Режисура в Национална Музикална Академия ‘’Панчо Владигеров’’.Влияние върху професионалното й израстване има участието й в продължение на две години в трупата на Europa Park ‘’Variete’’, Germany, Rust –Baden както и всички създадени от нея хореографии на хитови спектакли като ’’Чикаго‘’, ‘’Аладин’’, ‘’Царицата на Чардаша’’, ‘’Бал в Савой’’, ‘’Секс на екс’’ и др.

Балетна формация ЕлитБалетна формация ЕлитБалетна формация Елит

Татяна Янева Национален музикален театър "Стефан Македонски"

Всичко това е предпоставка за качеството на сценичните изяви на „Елит“ – висока танцувална техника, артистичност, изискана и стилна визия, художествен усет при подбора на репертоара, ярки професионали качества на хореографските решения.

Балетна формация Елит

Съставът на балет "Елит" “ варира от 5 души (4 жени и един мъж) до 10 души (8 жени и 2 мъже) в зависимост от договорения репертоар. Танците – с модерна и неокласическа хореография; характерни: руско-цигански, испански; кан-кан; чарлстон; вариететни антрета и др., могат да бъдат включени във вариететни и концертни програми.

Творческата характеристика на състава се обогатява и от една специфична възможност на неговата ръководителка и хореографка, както и на изпълнителите му, а именно – в кратки срокове да се създават нови танци и да се модифицират съществуващите според изискванията и художествените нужди на контрагентите.

Изявите на балетна трупа „Елит“ се посрещат с интерес и висока оценка както от публиката, така и от професионалните й партньори заради качеството на предлагания художествен продукт и изключително стриктния подход към поетите работни ангажименти.


Какво предлагаме още?:

  • Вариететна шоу програма
  • Оперетна програма – певци + балет, програма за сватбени тържества, коктейли и концерти
  • Създаване на уникална програма според вашите нужди и изисквания в кратки срокове
Балетна формация ЕлитБалетна формация ЕлитБалетна формация Елит

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?