Кеми Дизайн - Вижте още

Кеми Дизайн

Кеми Дизайн ООД е създадена през 2005 година в гр. Смолян. Фирмата е специализирана в изработването на мебели от МДФ и ПДЧ, съобразени с желанията на клиента, предпочитаните материали и цветова гама.
Кеми дизайнКеми дизайнКеми дизайн


www.facebook.com/Мебелна-фабрика-Кеми-Дизайн

За нас:

КЕМИ ДИЗАЙН ООД е създадена през 2005г. в гр.Смолян. Фирмата е специализирана в изработването на мебели от МДФ и ПДЧ, съобразени с желанията на клиента, предпочитаните материали и цветова гама.

Кеми дизайнКеми дизайнКеми дизайнКеми дизайн
Прилагането на нови маркетингови подходи в търсенето и предлагането на стоки и услуги утвърждава фирмата ни на пазара.

Всеки проект се изработва индивидуално по желание на клиента, което извежда фирмата ни като най-предпочитани в този бранш.

Продуктите, които предлага фирмата ни се отличават, не само с високо качество – те отговарят на съвременните изисквания и вкусове на всеки клиент. Мебелите които се предлагат от фирмата позволяват на клиента сам да избере според вкуса си, различна и модерна конфигурация при обзавеждане на кухнята, спалнята, хола или офиса си.

Високото качество на изработените от нас мебели ни извежда на преден план, като предпочитана и даваща гаранция за продукцията си фирма.

Фирмата предлага продукти с гарантирано качество и произход отговарящи на българските и европейски стандарти.

Създадените бизнес отношения с директни производители са причината за изключително атрактивните цени на произведените от нас мебели. Това позволява извършването на доставките в най-кратки срокове.
Кеми дизайн
www.kemi-dizain.com

Видео от Кеми Дизайн


КЕМИ ДИЗАЙН ООД - видео 1