Контрагент 35 ЕООД  itemprop=

Контрагент 35 ЕООД

Производител и доставчик на: Електрически материали и съоръжения за енергетиката и промишлеността. Изолатори, Релета, Прекъсвачи, Кабели, Кабелна арматура, вентилни отвори, релейни защити, контактори, предпазители, разеденители.
Стара Загора, ул. Индустриална

  «Контрагент 35» ЕООД ви предоставя на едни от най-новите решения и продукти и e ваш естествен партньор в решаването на техническите ви задачи и необходимости. «Контрагент 35» ЕООД осигурява за своите клиенти комплесна доставка на електрооборудване и съоръжения за високо, средно и ниско напрежение, кабели, проводници и лични предпазни средства. В екипа на "Контрагент 35" ЕООД работят хора с многогодишен опит в областта на енергетиката заедно с млади, амбициозни, компетентни и изключително добре информирани специалисти. Много често инженерите от фирмата работят заедно с клиентите за намиране на най-добрите технически решения на техните нужди и технологични проблеми. Служителите на фирмата преминават специализирани обучения по маркетинг, технически обучения по продуктите, английски език и други с цел постоянното повишаване на тяхната квалификация и поддържане на адекватно поведение на пазара. Комплексно и професионално задоволяване на клиентското търсене!   Апаратура за средно напрежение Апаратура за високо напрежение Апаратура за ниско напрежение Кабели и проводници Кабелни принадлежности Изолационни материали за електроиндустрията Лични предпазни средства Специализирана тестова апаратура Всичко за енергетиката от една ръка!   Доставка на съоръжения и материали за компаниите за производство, пренос и разпределение на електрическа енергия Електрообзавеждане на енергетичните части на промишлените предприятия и строителната дейност. Комплексни доставки на оборудване за електроенергийни обекти - подстанции, електропроводи, трафопостове и др. Внос и износ на електрооборудване.   Производство на електрически съоръжения и електрически табла Производство на разединители за средно напрежение Производство на основи за високоволтови предпазители Производство на комбинирани основи за високоволтови предпазители- с изолатори и вентилни отводители Производство на преносими заземители за електропроводи и шини СрН и ВН и за разпределителни табла НН Производство на изолационни щанги за поставяне на преносими заземители, на фазоуказателни и манипулационни щанги.   Консултантски дейности относно комплексно електрообзавеждане на обекти Проектиране и изпълнение на обекти в електроразпределението, електропреноса, индустриалната автоматизация и контрол

Мнения за Контрагент 35 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Контрагент 35 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.