Фолклорна група КАБА КАБАДАЙЛИИ  itemprop=

Фолклорна група КАБА КАБАДАЙЛИИ

ФОЛКЛОРНА ГРУПА КАБА КАБАДАЙЛИИ И КРИСТИНА ЕНГЕРОВА Кристина Енгерова е завършила средно образование в гимназия, след това Музикална Академия в гр. Пловдив, сега работи в Държавен Ансамбъл Родопа гр. Смолян.
ФОЛКЛОРНА ГРУПА КАБА КАБАДАЙЛИИ И КРИСТИНА ЕНГЕРОВА Кристина Енгерова е завършила средно образование в гимназия, след това Музикална Академия в гр. Пловдив, сега работи в Държавен Ансамбъл Родопа гр. Смолян. Водена от същата духовна енергия тя среща любовта на живота си, и тъй като очарованието на родопската песен се дължи и на типичният за нея съпровод на каба гайда, естествено любовта й е гайдарят Румен Шехов. В отговор на въпрос от журналист - По какво да познаем истинската любов? поетът Христо Фотев отвръща - Много просто - любовта ражда! Така се роди първият албум на Кристина Енгерова - Гали ма, гали либеле мое посветен на Румен. Така се родиха и двете им деца - Валентин и Калояна, които участват в третия клип от трилогията Недокоснат с режисьор Крум Филипов, и както се вижда в него, окриляват любовта им!

Фолклорна група КАБА КАБАДАЙЛИИ - отрасли:


Изкуство и Култура, Религия, Свободни Професии,

Мнения за Фолклорна група КАБА КАБАДАЙЛИИ


The company has no review.

Напиши мнение за Фолклорна група КАБА КАБАДАЙЛИИ


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.