Нови Технологии  itemprop=

Нови Технологии

Стара Загора, кв. 3 чучура 71Б

НОВИ ТЕХНОЛОГИИ ЕООД е вносител на светодиодни (LED) продукти за изработка на светещи реклами, интериорно и екстериорно осветление. Предимство на светодиодните продукти са ярки и издържливи цветове, изключително дълъг живот, нисък разход на електроенергия, лесен монтаж и поддръжка, влаго и удароустойчивост. Намират широко приложение в изработването на светещи обемни букви и реклами, вътрешно и външно ефектно осветяване на барове, дискотеки, паркове, басейни, окантване на сгради, арки, алеи, търговски центрове, стадиони и др. Изработка и монтаж на нтериорно ефектно осветление на: - ресторанти - жилища и офиси - Дигитална лента - RGB осветление - студиа и ателиета - дискотеки, барове - Водоустойчива SMD лента - светодиодни обемни надписи - светодиодни реклами с движение - изработване на светещи дансинги - окантване на сгради с гъвкав неон - Светодиодни лунички с ъгъл 120 градуса - ефектно осветяване на окачени тавани, ниши

Мнения за Нови Технологии


The company has no review.

Напиши мнение за Нови Технологии


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.