Хезатраф EООД - Вижте още

Хезатраф EООД

Фирма Хезатраф EООД е създадена през 2013 година. Ние сме семейна фирма, в която работят три поколения специалисти с многогодишен опит в електрониката. Специализираме в производството на различни видове индуктивни компоненти. Хезатраф е утвърден производител на дросели, захранващи модули,
Ганчовец, обл.Габрово, ул. Денчо Славов 14

Хезатраф EООД

Хезатраф EООД

Фирма Хезатраф EООД е създадена през 2013 година. Ние сме семейна фирма, в която работят три поколения специалисти с многогодишен опит в електрониката. Специализираме в производството на различни видове индуктивни компоненти. Хезатраф е утвърден производител на дросели, захранващи модули, трансформатори, RFID антени и др.

Качеството на изработените изделия отговаря на изискванията и на най-претенциозните клиенти.

За постигане на постоянно високо ниво на качество в производствения процес са внедрени тестове за прецизност и качествен контрол.

При нас можете винаги да разчитате на навременни доставки, точно изпълнение на зададените спецификации, както и на отлично съотношение цена/качество.

Хезатраф EООД Хезатраф EООД Хезатраф EООД Хезатраф EООД Хезатраф EООД

Продукти

RFID антени

Трансформатори с феритна сърцевина

За честоти от 10kHz до 500kHz. Предназначени за електрониката. Начинът на свързване е чрез пинове към печатни платки.

Техническите параметри (брой навивки, тип на проводника (емайлиран, лицендрат), крепежи, изолации, метод на навиване и други изисквания) се определят от клиента.

Дросели с феритна сърцевина

За честоти от 10kHz до 500kHz. Предназначени за електрониката. Начинът на свързване е чрез пинове или изводни проводници към печатни платки.

Техническите параметри (брой навивки, тип на проводника (емайлиран, лицендат), крепежи, изолации, метод на навиване и други изисквания) се определят от клиента.

Тороидални дросели

За честоти от 10kHz до 1.0MHz. Предназначени за електрониката. Начинът на свързване е чрез пинове или изводни проводници към печатни платки.

Техническите параметри (брой навивки, тип на проводника, крепежи, изолации, метод на навиване и други изисквания) се определят от клиента.

Мрежови автотрансформатори

Мрежовите автотрансформатори са предназначени за регулация нa климатични, вентилационни и отоплителни системи.

Не притежават галванична сепарация на намотките.

Трансформатори с общо предназначение

За мощности от 10VA до 1000VA. Предназначени за електрониката и ел. промишленост. Свързване чрез изводни проводници или клеми.

Трансформатори за печатен монтаж

За мощности от 0.5VA до 45VA. Предназначени за електрониката. Начинът на свързване е чрез пинове към печатни платки.

Дросели с ламелна сърцевина

Дроселите с ламелна сърцевина могат да бъдат свързани между основната мрежа и честотния инвертор с цел регулиране на тока.

Технически параметри, като брой навивки, въздушна междина, изолации и други се определят от клиента.

Компоненти

Магнитопроводи, Макари, Крепежни елементи, Изолации

Разделителни трансформатори

Лицендрат

Хезатраф EООД Хезатраф EООД Хезатраф EООД Хезатраф EООД Хезатраф EООД

Мнения за Хезатраф EООД


The company has no review.

Напиши мнение за Хезатраф EООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.