Габи Тур  itemprop=

Габи Тур

Организиране на екскурзии в Родопите, беседи в областта на културно-историческия, селския и екотуризма. Посещение на скалния град Перперикон, светилището на Орфей край с. Татул, Пещерата Утроба и всички археологически и природни забележителности на
Организиране на екскурзии в Родопите, беседи в областта на културно-историческия, селския и екотуризма. Посещение на скалния град Перперикон, светилището на Орфей край с. Татул, Пещерата Утроба и всички археологически и природни забележителности на Източните Родопи. Екскурзоводски беседи, транспорт, рент-а-кар, туристическа информация и рекламни материали.

Мнения за Габи Тур


The company has no review.

Напиши мнение за Габи Тур


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.