СТАНКОМ 2010 EООД - Вижте още

СТАНКОМ 2010 EООД

СТАНКОМ ООД предлага доставка, търговия и сервиз на компютърни системи,компоненти, периферни устройства, офис техника и софтуер. Консултации, проектиране и изграждане на обекти използващи интернет телефония - VoIP (Voice over Internet Protocol)
СТАНКОМ 2010 EООД
СТАНКОМ
Фирма СТАНКОМ е създадена 2002 година от екип млади и амбициозни специалисти, готови да реагират адекватно, бързо и професионално на всяко изискване на клиента.

Основен предмет на дейност на фирмата е:

Доставка, търговия и сервиз на лаптопи, компютърни системи, компоненти, периферни устройства, офис техника и софтуер. Консултации, проектиране и изграждане на обекти използващи VoIP (Voice over Internet Protocol) - технология за пренос на глас през Интернет.

Внос и продажба на GPS устройства и софтуер за навигация.

СТАНКОМ ООД компютърни системи,компоненти, периферни устройства, офис техника и софтуер. Консултации, проектиране и изграждане на обекти използващи интернет телефония - VoIP (Voice over Internet Protocol) - технология за пренос на глас през Интернет.

Ние предлагаме най-богатия избор от изгодни лаптопи в България. За всички наши клиенти даваме гаранция за най-добра цена в България. Посетете нашия лаптоп магазин и ще се убедите сами.

В търговски център „СТАНКОМ” ще Ви предложим

 • комплексно техническо обслужване и перфектен сервиз
 • абонаментна поддръжка на компютърна и офис техника
 • консумативи и презареждане за всички видове принтери
 • лизинг на техника при изгодни условия
СТАНКОМ ООД компютърни системи,компоненти, периферни устройства, офис техника и софтуер. Консултации, проектиране и изграждане на обекти използващи интернет телефония - VoIP (Voice over Internet Protocol) - технология за пренос на глас през Интернет.

Сервиз "СТАНКОМ"

гр.Търговище,ул.Спиридон Грамадов 31

Разполагаме със собствен сервиз за обслужване и ремонт на компютърна и офис техника, като се стараем да бъдем коректен надежден,постоянен партньор и винаги достъпен и сигурен помощник.Предлагаме множество ИТ решения и услуги като подхождаме индивидуално към клиентите за да намерим най брзото и рентабилно решение на проблемите.

В търговски и сервизен център „СТАНКОМ“ предлагаме асемблиране, профилактика и ремонт на:

 • компютри
 • лаптопи
 • принтери
 • монитори
 • компоненти
 • периферия
 • адаптери
 • платки
 • пълнене на тонери
 • презареждане на принтери
 • софтуерни услуги
 • абонаментна поддръжка

И други стандартни и нестандартни решения в сервизирането на компютърната техника.

 
СТАНКОМ ООД компютърни системи,компоненти, периферни устройства, офис техника и софтуер. Консултации, проектиране и изграждане на обекти използващи интернет телефония - VoIP (Voice over Internet Protocol) - технология за пренос на глас през Интернет.СТАНКОМ ООД компютърни системи,компоненти, периферни устройства, офис техника и софтуер. Консултации, проектиране и изграждане на обекти използващи интернет телефония - VoIP (Voice over Internet Protocol) - технология за пренос на глас през Интернет.

Нашите клиенти получават БЕЗПЛАТЕН преглед и диагностика на приетата техника,а при закупуването на резервни части и компоненти заплащат само цената на хардуера.

Лизинг

Предлагаме на своите клиенти, бърз и лесен начин да закупят желаната стока на лизинг за периоди от 3 до 60 месеца, като се стараем да имаме на разположение винаги промоционален план с около 1% оскъпяване на месец.

СТАНКОМ ООД компютърни системи,компоненти, периферни устройства, офис техника и софтуер. Консултации, проектиране и изграждане на обекти използващи интернет телефония - VoIP (Voice over Internet Protocol) - технология за пренос на глас през Интернет.компютърни системи,компоненти, периферни устройства, офис техника и софтуер

Мнения за СТАНКОМ 2010 EООД


The company has no review.

Напиши мнение за СТАНКОМ 2010 EООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.