Гамакабел АД  itemprop=

Гамакабел АД

Завод за изолирани проводници. Производство на монтажни проводници, шнурове за битови електроуреди, тончестотни проводници, радиочестотни проводници за телевизионни антени
Смолян, ул. "Хан Аспарух" № 1

Завод за изолирани проводници. Производство на монтажни проводници, шнурове за битови електроуреди, тончестотни проводници, радиочестотни проводници за телевизионни антени, автомобилни проводници, кабели за контрол и управление, силови кабели до 0,6/1kV, телефонни проводници, търговия, експорт.

Гамакабел АД - отрасли:


Осветление, Кабели,