Четпром ООД - Вижте още

Четпром ООД

Четпром ООД - Тетевен е единственото специализирано предприятие за производство на четки за коса, четки за зъби, четки за боядисване и четки за бръснене в България. Четпром ООД е дружество, основано през 1922 година. Четпром ООД произвежда четки от естествен и изкуствен косъм.
Четпром ООД
За нас:

Четпром ООД е дружество, основано през 1922 година. Компанията е 100% общинска собственост.

От основаването си до днес компанията преминава през различни реорганизации и преструктурирания, но въпреки това запазва предмета си на дейност. Четпром ООД е единствената фирма в България, произвеждаща четки за бита и производството.

Номенклатурата на Четпром ООД включва над 300 артикула, сред които са четки за личната хигиена – четки за зъби, четки за коса, четки за бръснене.

Фирмата произвежда четки за дома и бита, четки за дрехи, четки за обувки, четки за шишета и епруветки, за автомобили. Предлага се богато разнообразие от четки за строителството – за блажно и постно боядисване.

Четпром ООД произвежда промишлени четки за всички отрасли, както и нестандартни четки по поръчка на клиента. Продуктите, които произвежда дружеството, са от естествен или изкуствен косъм.

Четпром ООДЧетпром ООДЧетпром ООД

Номенклатурата е над 300 артикула:

четки за лична хигиена
(за зъби, бръснене, коса)
четки за дома
(за дрехи, обувки, за шишета и епруветки)
за строителството
(блажно и постно боядисване)
за подомиячни машини

промишлени четки
за всички отрасли
нестандартни четки
по желание на клиента

Четпром ООД Четпром ООД Четпром ООД Четпром ООД

Специални четки:

"ЧЕТПРОМ" ООД произвежда специални четки според изискванията на клиента или по техен дизайн. Ние изпълняваме поръчки от различни естествени или изкуствени влакна с дебелина на влакната в зависимост от конкретната цел на устройството.

Някои от тези специални видове четки: Dental; тенис кортове; перални машини; пчеларството и много други. Ние сме на ваше разположение.

Достатъчно е да се обадите или да изпратите електронна поща. chetprom@abv.bg

За нас ще е чест да бъдете наши клиенти!

Четпром ООД

Четпром ООД - отрасли:


Гума, Пластмаси, Четки за Боядисване,