ФТС България - Вижте още

ФТС България

ФТС България предлага управленски решения, базирани на утвърдени ERP системи на Microsoft Dynamics /Microsoft Dynamics AX и Microsoft Dynamics NAV/ и Maconomy. ФТС България разполага с портфолио от вертикални решения по индустрии, с вградени най-добрите
София, Бизнес Център Белисимо, бул. България 102

ФТС България
ФТС България предлага ERP и CRM решения за управление на бизнеса, базирани на утвърдени ERP системи на Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV , Microsoft Dynamics CRM, Deltek Maconomy.

Сред решенията представени от ФТС България са и системата за управление и архивиране на документи M-Files, както и различни специализирани, вертикални ИТ решения по индустрии ( за печатарската индустрия, за транспортни и логистични компании, за дистрибуторски фирми и т.н.).

Благодарение на многобройните успешно реализирани проекти ФТС България се доказа като надежден и сигурен партньор, предлагащ съвременни и иновативни бизнес решения. Днес ФТС е водещ доставчик на ERP решения в Централна и Източна Европа.
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
ФТС България
Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX е интегрирана ERP система, която ви помага да управлявате по-добре своят бизнес, да реагирате по-бързо на промените и да работите по-ефективно. Повече от 17 000 компании от цял свят използват Microsoft Dynamics AX, за да управляват своята дейност.

Microsoft Dynamics AX разполага с усъвършенствани инструменти и улеснява служителите в намирането, използването и споделянето на информация, в изграждането на по-печеливши взаимоотношения, в посрещането на постоянно променящите се изисквания и в оползотворяването на нови възможности.

ФТС България
Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV е интегрирано ERP решение, създадено за организации, които имат нужда от бързо въведена в експлоатация система, лесна за настройка и удобна за ползване и поддръжка. Тя е специално разработена за нуждите на малките и средни предприятия, което я прави особено подходяща за българските икономически условия.

С Microsoft Dynamics NAV работят повече от 92 000 компании по цял свят.

ФТС България
Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM позволява да съберете цялата информация за Вашия бизнес на едно място -структурирана и лесно достъпна. Това осигурява възможността да идентифицирате нуждите на клиентите си и да взимате най-добрите маркетингови и търговски решения.

През достъп от Microsoft Outlook, през Мрежата или мобилно устройство, Microsoft Dynamics CRM лесно се използва, поддържа, съобразена е с нуждите на организацията и се интегрира с останалите бизнес системи.

ФТС България
Deltek Maconomy

Deltek Maconomy е напълно интегрирано ERP решение за проектно-ориентирани компании и търговски компании. Основната цел на системата е да поддържа ключовите процеси на организациите, които предоставят проектни услуги на своите крайни клиенти.

Deltek Maconomy включва задълбочена функционалност за управление на финанси и проекти, съобразена с изискванията и потребностите на проектно-ориентираните компании в сферата на услугите, които предоставят експертни знания на своите клиенти. Системата доминира сред компаниите от сферата на услугите с над 100 000 потребители в над 50 държави.

Вертикални решения

Вертикални решения:
  • DynamicsPrint – вертикално решение за полиграфически предприятия.
  • NaviTrans – вертикално решение за фирми с транспортна, експедиционна и логистична дейност.
  • Advanced Distribution - вертикално решение за дистрибуторски компании
  • Advanced Projects - вертикално решение за управление на проекти в строителството и инженеринга
  • M-Files - система за управление и архивиране на документи

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?