ФТС България - Вижте още

ФТС България

ФТС България - внедрител на бизнес софтуер с над 29 години опит, един от дългогодишните партньорите на Майкрософт България. Сред силните ни страни са желанието да предоставяме най-новите технологични решения на клиентите си и екипа ни от професионалисти.
София, Бизнес Център Белисимо, бул. България 102

ФТС България

За нас

ФТС е компания – внедрител на бизнес софтуер с над 29 години опит, един от дългогодишните партньорите на Майкрософт България. Сред силните ни страни са желанието да предоставяме най-новите технологични решения на клиентите си, екипа ни от професионалисти и отдадеността да превърнем всеки проект в успех.

ФТС България спечели престижната награда на Microsoft – Партньор на годината 2023 за България. Това отличие потвърждава нашия ангажимент и изключителни постижения в предоставянето на бизнес решения и услуги, базирани на Microsoft технологиите.ФТС България

Продукти и Услуги


Dynamics 365 - ERP и CRM

Дигиталната трансформация изисква ИТ бизнес системите да са съобразени с всяка индустрия, всяка компания, всяка миниатюрна задача, която се изпълнява от служител на различна позиция.

Microsoft Dynamics 365 комбинира най-добрите в своя клас ERP (Dynamics AX/Finance & Operations за големи компании и Dynamics NAV /Business Central за малки и средни компании) и CRM системи със стандартните приложения (Office 365), решение за бизнес анализи  (Power BI), платформа за прогнозни анализи (Cortana Intelligence), и IoT информация (Azure).


Deltek Maconomy - водещото ERP решение за компании от сферата на услугите

Deltek Maconomy е ERP решение за проектно-ориентирани компании и търговски компании. Основната цел на системата е да поддържа ключовите процеси на организациите, които предоставят проектни услуги на своите крайни клиенти.


Power BI

Съвременните Business Intelligence (BI) решения позволяват достъп до актуална и точна бизнес информация на всички служители с цел взимане на по-добри, по-бързи и релевантни решения. BI решенията са основна и неделима част от стратегическото и тактическо управление на бизнеса като представляват основен инструмент в извличането, обобщаването, оптимизирането и анализирането на информацията в организациите. Към момента над 5 000 000 потребители от над 200 000 организации използват Power BI.

Заявете безплатен отчет с Ваши тестови данни: 02 818 36 63 или info.bg@fts-eu.com


Business Central Accelerator

Business Central Accelerator – моделът за настройка се базира на най-добрите практики и има за цел да осигури основна функционалност на системата, като внедряването му отнема само няколко седмици. Разработвате и подобрявате постепенно след първоначалното внедряване.


Управление на информацията


Система за управление и архивиране на информация

M-Files ECM - е мощна и същевременно лесна за използване документна система, която решава проблемите с архивирaнето, класифицирането, търсенето и проследяването на информация. За разлика от други подобни системи, M-Files не налага да изменяте бизнес процесите в своята компания. 

Не е необходимо потребителите да сменят режима на работа, с който са свикнали, тъй като интерфейсът на M-Files е изцяло интегриран с Windows Explorer и поддържа всички приложения на Microsoft Windows.


Решение за управление и архивиране на HR документи

Хората са най-ценният капитал на Вашата компания. M-Files HR Management намалява времето за администриране на документите на служителите, предоставя гъвкави възможности за управление и планиране на обучения, квалификационни курсове, сертификационни умения и позволява  лесното и бързо попълване/отчитане на различни видове типови документи, например командировъчни заповеди и др.


Office 365 за бизнеса

Office 365 e комбинация от облачни решения и разнообразни услуги за Вашия бизнес. Освен познатите Office приложения като Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher, Outlook, с Office 365 получавате и други корпоративни услуги за всеки тип бизнес – от онлайн срещи до споделяне на документи и имейли.ФТС България

Маркетинг автоматизация


Решение за маркетинг автоматизация

ClickDimensions е решение за автоматизация на маркетинг дейностите, базирано на Microsoft Dynamics CRM. Решението позволява автоматизация на email маркетинга, проследяване на посещенията на корпоративната страница, по-прецизно проследяване на дейностите на потенциалните клиенти, social discovery, проучвания и др.


Power Apps


Мобилни / уеб решения

ФТС България ООД предоставя на своите клиенти мобилни приложения, които са подходящи и ефективни за тези компании, чиито служители имат необходимост от отдалечен достъп до цялата информация в ERP/ DMS системата – дистрибутори, складови служители, големи фирми с търговски представители в различни краища на страната, адвокати и служители в юридически компании, инженери, консултанти и др.ФТС България

По индустрии


NaviTrans

NaviTrans е интегрирано ERP решение за транспортни, спедиторски и логистични компании, разработено от Young-and-Partners (Белгия), базирано на Microsoft Dynamics NAV. В NaviTrans са събрани над 17 години ноу-хау и опит. С тази система всяка транспортна фирма разполага с необходимия контрол върху бизнес процесите и финансовите си резултати. 


DynamicsPrint (eGraph)

DynamicPrint (eGraph) е завършено решение от висок клас, с богата функционалност, напълно достатъчно за управление на цялата дейност в полиграфическите предприятия.

Отговаря на всички специфични нужди и административни изисквания, характерни за индустрията от изготвянето на предварителна калкулация до фактуриране и финансови отчети.


Advanced Projects

Специализираното ERP решение за управление на проекти Advanced Projects е разработено от Adeaca (САЩ), базирано е на Microsoft Dynamics AX и представлява единна, интегрирана и гъвкава софтуерна система, която позволява на изпълнителите да управляват сложни технологични процеси и всички критични елементи по проекта.


LS Central

LS Central е цялостен софтуер за управление на продажбите на дребно „всичко в едно“, който се използва като разширение на Microsoft Dynamics 365 Business Central /ЕRP система подходяща за малкия и среден бизнес/. Двете бизнес системи работят като единен софтуер, с една обща среда.


FTS Agency Solution

FTS Agency Solution помага на рекламните агенции да управляват проекти, ресурси, финанси, продажби и документи. Решението от FTS се базира на ERP-системата Deltek Maconomy и ECM-системата M-Files, като комбинира най-добрите функционалности на двете системи.


DynamicsAgro

Цялостното ERP решение за aгробизнес е специално разработено от ФТС България и е съобразено със спецификите на сектора в България. Изградено e на базата на линията ERP решения Microsoft Dynamics.

Управлението на компании в агробизнеса в наши дни изисква използването на иновативни технологии и специализирани ИТ решения, които да спомогнат за оптимизиране на разходите и да максимизират възвръщаемостта на инвестицията в конкретните дейности.


FTS Automotive Solution

FTS Automotive Solution е интегрирано решение за управление на бизнеса за компании в областта на продажбите и сервизирането на машини и оборудване. Посредством ИТ-решението се намаляват разходите за съхранение на резервни части и материали чрез оптимизиране на складовите операции, осъществява се контрол върху разходите и се подобряват взаимоотношенията с клиентите.


FTS Accounting Solution

FTS Accounting Solution е интегрирано решение за управление на бизнеса за компаниите, клиенти на финансови и счетоводни къщи. Решението помага на счетоводните къщи ефективно да управляват работата с клиенти и дълготрайни активи, компании, разчети и дефиниране на бюджети.  


FTS Electro Solution

FTS Electro Solution е решение за управление на бизнеса за компании в областта на търговия с ел. материали и оборудване. ИТ решението спомага за по-лесното планиране на наличностите и проследяване на доставките. Освен това оптимизира процеса за офериране и нови заявки и поддържането на пълната информация за всички артикули и техните характеристики.


FTS Property Solution

FTS Property Solution е мощен инструмент за компании, управляващи недвижими имоти, строителни компании и инвеститори. Бизнес решението дава възможност за отчитане на дейността на неограничен брой юридически лица, недвижими имоти, помещения и изпълнители/контрактори, като служителите от отдалечени офиси имат възможността да работят с централна база данни.ФТС България

www.fts-eu.com

Мнения за ФТС България


The company has no review.

Напиши мнение за ФТС България


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.