Колор - пласт ООД  itemprop=

Колор - пласт ООД

Стара Загора, кв.Кольо Ганчев; Радневско шосе

ИСТОРИЯ: Фирма ”Колор Пласт” е създадена през 1993г. в гр. Стара Загора утвърдена и специализирана в производството на опаковки за хранително- вкусовата промишленост. Собственик на фирмата е инж. Иван Рашовски, който се е занимавал с електроника, роботостроене и външна търговия. Опитът придобит при производството на пластмасови изделия и непрекъснато променящите се изисквания на клиентите е добър съветник при производството на бласавтомати, матрици и мелници за пластмаса. Разполагаме с отлично оборудване, модерна и съвременна база. Фирмата развива дейност в няколко направления: •пр-во на пластмасови изделия /бутилки и капачки/; •прозводство на бласавтомати; •производство на мелници за пластмаса; •ПРОЕКТИРАНЕ и ИЗРАБОТКА на матрици за изделия, получени чрез леене под налягане и екструдиране. Благодарение на дългогодишния си опит, широката продуктова гама и доброто качество на изделията, КОЛОР ПЛАСТ е надежден и лоялен партньор за всеки клиент. Сред дългогодишните клиенти на фирмата са „ДЕРОНИ” – гр. Хасково; „РУБИКОН” – гр. Раковски; „ИДЕАЛ ПРОДУКТ” – гр. Перущица; „ТРАКИЙСКИ ПЛОД” – гр.Раднево; „МИТАК” – гр. Стара Загора; „ДИБСИ” – гр.Стара Загора; „ДЕРБИ” – гр. Пловдив; „ЦИМА” – гр.Стряма; „ШИДЕРОВ”- гр. Ст.Загора; и много други значими за българския пазар производители и търговци.

Колор - пласт ООД - отрасли:


Пластмасови Изделия, Полимери,

Мнения за Колор - пласт ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Колор - пласт ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.