Топ Експрес 2000 ООД  itemprop=

Топ Експрес 2000 ООД

Фирма Топ Експрес 2000 е производител и вносител на пластмасови изделия и домашни потреби. Фирмата извършва безплатни доставки в цялата страна. Предлаганите от фирмата над 4000 артикули са с европейско качество и на конкурентни цени. Предприятието произвежда различни модели и размери
ТОП ЕКСПРЕС 200” ООД e регистрирана през 1992г. Основната дейност на фирмата е производство, внос и продажба на едро на пластмасови изделия за бита.       Топ Експрес 2000 ООД Предлаганите от фирмата над 4000 артикули са с европейско качество и на конкурентни цени. Предприятието произвежда различни модели и размери саксии, сандъчета, кофи, легени и други стоки. Част от предлагания асортимент са продукти внос от Република Сърбия, Китайска народна република и Обединени арабски емирства. „ТОП ЕКСПРЕС 2000” ООД е сертифицирана по международните стандарти ISO 9001:2000 и OHSAS 18001:2007. Фирмата притежава екологично чисто производство, включващо рециклиране на отпадъците и безотпадна технология при охлаждането на машините. През 2007г. е открит нов производствен цех, съобразен с европейските технически и екологични стандарти, както и със стандартите за безопасни и здравословни условия на труд. „ТОП ЕКСПРЕС 2000” ООД има възможност да изпълнява външни производствени поръчки, благодарение на новите високопроизводителни машини и съвременно оборудване. Фирмата разполага със собствена производствена и складова база в гр. София с площ 7100 кв.м. „ТОП ЕКСПРЕС 2000” ООД има напълно развита логистична мрежа и извършва редовно безплатни доставки в цялата страна. Основните цели в дейността на фирмата са: разнообразяване на асортимента на предлаганите продукти, увеличаване на производствения капацитет, разширяване на клиентската мрежа, предлагане на продукти с европейско качество и на конкурентни цени, увеличаване обема на износа за европейския пазар. Стоките на „ТОП ЕКСПРЕС 2000” ООД може да откриете в „Мосю Бриколаж”, „Кауфланд”, „Практикер”, „Била”, „CBA Коме”, „Карфур”, „Баумакс”,„Практис”, цветарски магазини, магазини за домашни потреби и сувенири, железарии, оранжерии и складове на едро. Продуктите, които „Топ Експрес 2000” ООД предлага, са предназначени да създават уют и красота във Вашия дом!       Продукти за дома За банята За Кухнята Хигиена Сувенити и подаръци За Дерехи Кът на майстора Дурги       Продукти за градината Саксии и сандъчета Тораове и препарати Градински инструменти и аксесоари Други Собствено производство

Мнения за Топ Експрес 2000 ООД


Относно: Топ Експрес

Публикувано от: , на: 2014-04-11 08:50:17
Фирмата има много хубави неща и на много ниски цени, но за съжаление не винаги мога да зареждам от тях, тъй като разполагам с малко магазинче в град Шумен и заявките ми са много малки, а те не винаги успяват да ми доставят, защото са с голям камион. Всичко друго е супер!

Напиши мнение за Топ Експрес 2000 ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.