Радимекс ЕООД - Бургас  itemprop=

Радимекс ЕООД - Бургас

Oсновен предмет на дейност на фирма Радимекс ЕООД - Бургас е търговия с електронна техника и компоненти, озвучителни и охранителни системи /камери, записващи платки/, инструменти, кабели, измервателна техника, дистанционни управления, акумулатори, куплунз
Бургас, ж.к. Възраждане, ул. Пробуда № 81

Oсновен предмет на дейност на фирма Радимекс ЕООД е търговия с електронна техника и компоненти, озвучителни и охранителни системи /камери, записващи платки/, инструменти, кабели, измервателна техника, дистанционни управления, акумулатори, куплунзи и консумативи за промишлеността. Една от най – силните ни страни е, че поддържаме постоянно много голям асортимент на склад и сме в състояние да доставим по заявка необходимите Ви електронни изделия директно от нашите утвърдени европейски и азиатски партньори, които към момента са над 100. В същото време, благодарение на висококвалифицирания ни екип сме в състояние да проектираме, разработим и произведем нестандартни ел. модули и оборудване. При поръчка на по – големи количества правим индивидуално договаряне на цените. Много важен аспект в дейността на фирмата е непрекъснатото повишаване на качеството на предлаганите изделия, като крайната ни цел е удовлетворяване изискванията на клиентите ни и на високите европейски норми.

Радимекс ЕООД - Бургас - отрасли:


Оптика, Електроника, Алармени Системи,

Мнения за Радимекс ЕООД - Бургас


The company has no review.

Напиши мнение за Радимекс ЕООД - Бургас


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.