Областни градове

Англия, Лийдс
Основана през 1939 година, Farnell е водещ световен складов дистрибутор на кондензатори, резистори, терморезистори, потенциометъри, конектори, силиконова смазка, микроконтролери, станции за запояване, кабели, проxодници, диоди, транзистори , ключета.

Електра - Димитър Димитров ЕТ се занимава с ремонт на авто електроника, монтаж и ремонт на автоаларми, монтаж на ксенонови светлини.

ТРАНСПОРТНА ЕЛЕКТРОНИКА 91 ООД е оторизиран дистрибутор на AMP и Chloride Motive Power. Пълен инженеринг на електрокари по отношение на ел. контрол и управление. Производство на електронни терморегулатори (главно битови). Предлагаме и модерни, високоавтоматизирани зарядни устройства

Доставка, монтаж, инженеринг, гаранционен и следгаранционен сервиз на индустриално електрооборудване: честотни инвертори, електродвигатели, спирачки и съединителни, редуктори и мотор-редуктори, серво задвижвания, контролери, джойстик контролери и т.н.

Нит Електроник е създадена през 2006 година с основна дейност внос и търговия с индустриална електроника. Фирмата е представител на во

Фирмата е представител на американската фирма Fluke. Предлагат се всички видове измервателни уреди като мултиметри, амперклещи, осцилоскопи и други. Фирмата е и единствен вносител на термалниtе камери Fluke, които служат за предварително откриване на

София
Списание ХИ&Т всичко за хранителната индустрия

Горна Оряховица
Фирма ВЕЛКОМ 2000 е създадена през 1998 година в гр. Горна Оряховица и е специализирана в търговията с високо волтови материали и контролно измервателни уреди и автоматика. Проектира и изработва ел. табла и ел. инсталации по поръчка.

Intertech Automation Ltd. предлага преобразуватели и уреди за измерване на: налягане, диференциално налягане, ниво, температура, разход, масов разход, плътност. Рекордери, принтери, комуникации, контролери.

Производство на електронни преобразователи за управление на асинхронни и постояннотокови двигатели, ел. табла и пултове за управление.

Електромеханика


Прочети повече
Затвори

Партньори