Технотрейд АД  itemprop=

Технотрейд АД

Продажби и сервиз: устройства с фискална памет (касови апарати и фискални принтери), електронни везни, скенери за бар-код и принтери
Продажби и сервиз: устройства с фискална памет (касови апарати и фискални принтери), електронни везни, скенери за бар-код и принтери, мини - телефонни централи, електронни табла за валутни курсове и банкова информация, компютри, монитори и копирни машини втора употреба. Производство: нестандартна електронна апаратура, специализирани електронни стабилизатори за мрежово напрежение за малка и средна мощност - 60W - 6000W, ултравиолетови уреди за проверка на банкноти, електронни дросели за луминисцентни лампи. Нестандартни рекламни конструкции за външна и вътрешна реклама, изделия от РVС и плексиглас, фото и видео филмиране.

Мнения за Технотрейд АД


The company has no review.

Напиши мнение за Технотрейд АД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.