Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Прометей ООД - Вижте още

Прометей ООД

Фирма Прометей произвежда камини и печки вече над 16 години. Целта ни е да създаваме винаги качествени и надеждни камини и печки, за се чувстват нашите клиенти удобно, уютно и сигурно. Предлагаме пълен цикъл на обслужване, консултиране, гаранционно и след гаранционно обслужване на
Търговище, Промишлена / Индустриална Зона Търговище - Родопа /

Прометей ООД
„Прометей” ООД
Фирма "Прометей" произвежда камини и печки вече над 16 години. Целта ни е да създаваме винаги качествени и надеждни камини и печки, за се чувствате Вие - нашите клиенти удобно, уютно и сигурно.

КАТАЛОГ 2017 МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК!

За нас:

Фирма “Прометей” е създадена през 1999 година на базата на фамилни традиции в производството на печки и камини. С всяка година моделите се увеличават и разнообразяват за да се наредят между най-добрите в страната и Европа. Продуктите на “Прометей” ООД са ценени и търсени в цялата страна и чужбина.

Камините от фамилия Прометей са свободно стоящи битови отоплителни уреди, работещи на твърдо гориво. Предназначени са за пространствено отопление, чрез отдаване на топлина (излъчване и конвенция) в помещението, в която са инсталирани. Тези качества ги правят удобни за отопление на жилища, еднофамилни къщи, търговски обекти и други. Камините на твърдо гориво с водонагревател ви дават прекрасна възможност за отопление на съседните помещения с помоща на радиатор.

Моделите, които предлага фирмата са сертифицирани по БДС и СЕ.


Камини
Прометей ООД Прометей ООД
Плазмено и художествено рязане
„Прометей” ООД предлага услугата плазмено рязане(и художествено) на листов материал от:

- нисковъглеродна стомана (черна ламарина) - до 10 мм
- неръждаема стомана - до 8 мм
- цветни метали метали – до 6мм .

За повече информация изпратете запитване на електронна поща: kamini_prometei@abv.bg .
Лице за контакти: инж.Камен Милев, мобилен 0884918859.

гр. Търговище ул."Трапезица" 33 Тел./Факс: 0601/ 6 28 71

Печки

Готварските печки от фамилия “Перфект” и “Традиция” са битови уреди работещи на твърдо гориво. Предназначени са за готвене и отопление. За работно гориво се използва естествена или преработена дървесина. Използването на горивни материали (сухи дърва, въглища, брикети и др), освен посочените по-горе предимства, осигурява и най-ефективно отопление при такава топлинна мощност.

Прометей ООД
Екипът ни е съставен от специалисти с дългогодишен опит, а произвежданите от фирма Прометей камини и печки са сертифицирани по БДС и СЕ.

Предлагаме пълен цикъл на обслужване, консултиране, гаранционно и след гаранционно обслужване на закупените от нас камини и печки.

Ние пазим традициите при производство, но също внедряваме и иновации в областта - това прави камини и печки Прометей все по-желани като компонент в интериора както в България, така и в Европа.

www.kamini-prometey.com

Прометей ООД - отрасли:


Битова Техника, Отопление, Камини,

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..