Ариес Консултинг ЕООД  itemprop=

Ариес Консултинг ЕООД

Фирмата е изключителен представител на Aquatherm GmbH. Предлага висококачествени PP-R тръби с диаметри до 250мм. Сертифицирани за работа с химически активни вещества - по заявка на клиента и за определени материали. С повишена защита от проникване на све
София, бул.Симеоновско шосе №134

Първата в света ППР линия за изграждане на спринклерни инсталации за пожаро гасене. 10 години гаранция на система изградена с наши материали. ПВЦ тръби за отпадни води на фирма Ostendorf GmbH. Листови и прътови материали от различни типове индустриални пластмаси. Луксозни камини и камери, работещи на природен газ, дърва или пелетифирмите Spartherm GmbH и Fireplace GmbH.

Ариес Консултинг ЕООД - отрасли:


Гума, Пластмаси, PVC Тръби, Гумени Уплътнения,

Мнения за Ариес Консултинг ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Ариес Консултинг ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.