МЕГ - черно и бяло ООД  itemprop=

МЕГ - черно и бяло ООД

Фирма МЕГ – Черно и Бяло ООД за 15 години се утвърди като един от лидерите в производството на тетрадки в България. Всички изделия носят търговска марка BLACK & WHITE - гаранция за високо качество.
София, ул. Гюшево № 83

Фирма МЕГ – Черно и Бяло ООД за 15 години се утвърди като един от лидерите в производството на тетрадки в България. Всички изделия носят търговска марка BLACK & WHITE - гаранция за високо качество. Всички продукти: - тетрадки на спирала - шити тетрадки - бележници - папки - офис консумативи от хартия /блокноти, кубчета, настолни бележници и календари/ са произведени в България от висококачествени офсетови хартии и картони. Тетрадките са оформени в нетрадиционен графичен стил, лесен за разпознаване и превърнал ги в училищна мода. Колекциите се създават специално за нас от млади български аниматори и художници. Всяка година се създават нови продукти, съобразени с изискванията на пазара и нови колекции от корици за всички продукти. Вече 2 години фирмата произвежда за най-малките тетрадки и скицници с познатият герой от напитките NESQUIK. За рекламната кампания, фирма МЕГ - Черно и Бяло произвежда настолни календари в 2 размера, подвързва стенни работни и многолистови календари с метален гребен. Изработва рекламни бележници в различни формати, блокноти, кубчета, пликове, бланки, папки с лого на клиента по индивидуален проект. Офисните продукти на фирмата: - бележници на спирала - тетрадки - блокноти - бели и цветни - кубчета - бели и цветни - блокове за флипчарт - папки - и други могат да се намерят в каталозите на Офис Експрес, Престиж Бизнес, Перфект, Ронос, Орфей, Фалеза. На фирменият щанд на Black&White, който се намира на Борса ”София Прес”, може да се намери пълния асортимент от фирмените продукти, както и богата гама канцеларски материали на други български и световни марки. Амбицията ни е да печелим все по-голям дял лоялни клиенти чрез задоволяване на непрекъснато нарастващите изисквания на пазара за качествени и красиви продукти.

МЕГ - черно и бяло ООД - Отрасли:

Други, Канцеларски Материали,

Населено място:

София

Отрасли в град София:

Други в град София, Канцеларски Материали в град София,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?