Фриго Хим ЕООД  itemprop=

Фриго Хим ЕООД

Фриго - Хим ЕООД е създадена в началото на 2002 г., като търгува с резервни части за хладилна техника и хладилни газове. Работим с компресори LG, EMBRACO, ASPERA, DORIN, COPELAND и FAVORCOOL. Продаваме в България хладилните газове на SOLVAY FLUOR.
Пловдив, ж.к. Изгрев, ул. Лотос № 22

Фриго - Хим ЕООД е създадена в началото на 2002 г., като следствие на дейността на фирма Густав, която от 1995 г. търгува с резервни части за хладилна техника и хладилни газове. В началото, доставчици бяха турските дистрибутори на водещите марки в бранша. Сега, по - големия процент от стоките се внасят директно от производителя или от представител за региона. Работим с компресори LG, EMBRACO, ASPERA, DORIN, COPELAND и FAVORCOOL. Продаваме в България хладилните газове на SOLVAY FLUOR. Артикулите на Фриго - Хим ЕООД са над 500 и имаме партньори във всички по - големи градове на страната. Разполагаме със собствена база в гр. Пловдив и транспортни средства за доставка до регионалните ни дистрибутори. Персонала на фирмата е малоброен, но всички работим на 100% и се справяме с текущите задачи. Философията ни е подчинена на новостите. Стремим се постоянно да имаме нещо ново: нова стока; новост в обслужването или нов начин на представяне на стоките. Също така, приемаме проблемите на нашите партньори като свои и ги решаваме съвместно. По този на чин разширяваме пазарния дял на компанията. Фриго - Хим ЕООД е официален партньор на SOLVAY FLUOR за продажба на хладилни газове в България. Името на Solvay е неоспорима гаранция за високото качество на предлаганите газове. Нашите клиенти могат да разполагат с достатъчни количества от всички хладилни газове. За по-големите клиенти е предвиден транспорт до техните бази. С газовете на Solvay поддържаме оптимално съотношение между цена и качество, съобразено със спецификите на българския пазар. Предлагаме хладилни агрегати, окомплектовани според изискванията на клиента. Различните варианти на окомплектовка са в резултат от поддържането на голямо разнообразие на отделните компоненти. Агрегатите са с компресори Aspera, Copeland и Dorin. Можем да отговорим и на по-специфични условия и да изпълним машините с други компресори. Предлагаме като отделни стоки всички елементи на хладилните камери.

Мнения за Фриго Хим ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Фриго Хим ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.