Последни новини


Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Виж още..

Косев и К ЕООД  itemprop=

Косев и К ЕООД

КОСЕВ И К - Внос и продажба на къмпинг оборудване, палатки и аксесоари от Kampa Ltd. UK
Казанлък, ул.”Цар Освободител”43

КОСЕВ И К Внос и продажба на къмпинг оборудване, палатки и аксесоари от Kampa Ltd. UK За нас: Фирма Косев и К ЕООД е регистрирана през 2014 година. Фирмата е правоприемник на ЕТ С.П.Косев и Ко създадена през 1991 година. От 2012 година сме официални представители на Kampa Ltd. – Велкобритания. Фирмата е една от водещите фирми в производството на палатки, форселти, тенти, къмпинг оборудване и аксесоари за туристическо оборудване. Много от съвременните технологии в това производство са създадени именно от Kampa. Носител е на награди за клиентска удовлетвореност за 2017 и 2018г. Търговията с продуктите на Kampa става основна дейност на фирмата. С над 40 годишен опит в разработването на къмпинг продукти KAMPA.CO може да предложи най-подходящото оборудване за вас, вашето семейство или вашата компания. Независимо дали планирате дълга лятна почивка, кратък уикенд излет или участие на фестивал KAMPA.CO има подходящото оборудване за възможно най-приятното прекарване. Те са известни с лесното си изграждане и качество на дизайн и материали.Предлагат най-доброто съотношение пари-първокласно качество. Контакти: Адрес Магазин: гр.Казанлък, ул. “Христо Ботев”76А Телефон 0886?106?062 Телефон +359-88-8614938 Телефон 0888?306?505 www.kossev.bg

Мнения за Косев и К ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Косев и К ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Етериум (ETH): Кога да очакваме следващата голяма актуализация на мрежата?

Виж още..