Агросервиз 95 - Блажо Блажев  itemprop=

Агросервиз 95 - Блажо Блажев

Фирма ЕТ АГРОСЕРВИЗ 95 - БЛАЖО БЛАЖЕВ извършва: Търговия с лагери, ремъци, инструменти, семеринги, лагерни тела, уплътнения, навивки, инженерни пластмаси, паронит (материал за изработване на уплътнения и гарнитури). Фирмата предлага на своите клиенти цяла
Свищов, ул. Цветан Радославов 2, Автогара

ЕТ Агросервиз 95 - Блажо Блажев Фирма ЕТ АГРОСЕРВИЗ 95 - БЛАЖО БЛАЖЕВ извършва: Търговия с лагери, ремъци, инструменти, семеринги, лагерни тела, уплътнения, навивки, инженерни пластмаси, паронит (материал за изработване на уплътнения и гарнитури). Фирмата предлага на своите клиенти цялата гама продукти на Loktite и крепежни елементи на Wurth. Продажба на работно облекло, обувки и предпазна екипировка. Производство на хидравлични, индустриални и специални маркучи Фитинги и бързи връзки за хидравлика ЕТ АГРОСЕРВИЗ 95 - БЛАЖО БЛАЖЕВ оперира предимно в Свищовския регион. Търговската и дейност е на дребно и едро. Предлагаме 13 вида набивки - тефлонова; тефлонова + памук; графитни и др. Обслужването на клиентите се извършва освен в договорените срокове, но при необходимост се транспортира стоката и до тяхната врата.

Мнения за Агросервиз 95 - Блажо Блажев


The company has no review.

Напиши мнение за Агросервиз 95 - Блажо Блажев


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.