Вестник Трета Възраст  itemprop=

Вестник Трета Възраст

Седмичникът “Трета възраст” вече 17 години е най-масовият вестник в България с над 300-хиляден тираж и национален абонаментен лидер. Със своята богата тематична палитра той се посреща с изключителен интерес от всички възрастови групи на населението.
София, Цариградско шосе 47А

Седмичникът “Трета възраст” вече 17 години е най-масовият вестник в България с над 300-хиляден тираж и национален абонаментен лидер. Със своята богата тематична палитра той се посреща с изключителен интерес от всички възрастови групи на населението. “Трета възраст” се ползва с името на най-авторитетен и влиятелен социален вестник в страната. Сред неговия тематичен обхват са проблемите на социалното и здравното осигуряване, пенсионното дело, политиката на доходите и жизненото равнище, моралните устои на обществото, здравето и дълголетието, публикации в сферата на историята, културата, литературата и изкуството, разкази и стихотворения, хумор и сатира с участието на най-изявените български текстовици и карикатуристи. Като най-авторитетна трансмисия между неговата над 1 милион души читателска аудитория и органите на законодателната и изпълнителната власт, вестникът е допринесъл да бъдат приети съществени законови промени в интерес на обществото. “Трета възраст” има абонати не само в България, но и в САЩ, Великобритания, Франция, Германия и други страни.

Вестник Трета Възраст - Отрасли:

Реклама, Маркетинг, Печатни Медии,

Населено място:

София

Отрасли в град София:

Реклама, Маркетинг в град София, Печатни Медии в град София,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?