Областни градове

Поли Брод се занимава с изработката на: Знамена - везани, апликирани, шити, ситопечат, трансферен печат, дигитален печат. В изработката на ВЕЗАНИТЕ ЗНАМЕНА се влага 90% ръчен труд, което ги прави уникати. Везаните човешки образи и емблеми върху знамената са релефни.

Хаджиев спорт ЕООД е производител на екипи за най – популярните бойни изкуства - ДЖУДО, АЙКИДО, КАРАТЕ, ДЖУ - ДЖУЦУ, ТАЕКУОНДО, САМБО. Изделията с марката HADJIEV ® са с изключително високо качество на изработка, на вложени материали и кройка.

Булбагс ЕООД е с основна дейност производство и шиене на рекламни тениски, раници, пътни и спортни сакове, паласки за кръста,несесери-мъжки и дамски,ветроопорни пердета-за барбекюта,навеси,за мотокари, боксови чували, училищни дюшеци, национални и фирмени флагове, хладилни чантички за

Бургас
Сувенири на едро, подаръци и рекламни материали + безплатно късметче към всеки сувенир! Предлагаме разнообразни изделия с изгледи, икони, зодии, скечове, битови бродерии, пана с еделвайси и др.

ФЛАГОВЕ БГ ЕООД е с основна дейност производство и продажба на знамена, флагове и аксесоари за тях. Фирмата е с дългогодишен опит в производството на висококачествени национални и тематични знамена.

Велико Търново
Борса ФАТУМ се занимава с търговия на дребно и едро с канцеларски материали, офис консумативи, ученически пособия, детски книжки, играчки, картонени игри и пъзели, парти артикули и други.

Фирма ГРАНД ПРИ 2002 ЕООД работи от 1994 година. Изработваме: Спортни награди - купи, плакати и медали;• Надписи по тях - картинки, лога и знаци.Предлагаме всеки един трофей да се индивидуализира с надпис и лого на съответното събитие. Това може да стане в няколко варианта

Нека запазим традицията и да потърсим нови форми за представяне на българския фолклор! КАКВО ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИ "БОЗОВ СТИЛ"ООД?

Производство на рекламни материали - значки, ключодържатели, плакети, медали, отличителни знаци, пластични стикери, табели.

Фирма Аполо БГ изработва спортни купи, медали, плакети, значки, ключодържатели, рекламни сувенири и др.

Партньори