Пощенска Банка  itemprop=

Пощенска Банка

Пощенска банка Ви предлага богата гама от продукти и услуги, които ще задоволят всички ваши финансови нужди: потребителски, жилищни,
Пощенска банка Ви предлага богата гама от продукти и услуги, които ще задоволят всички ваши финансови нужди: потребителски, жилищни, aвтомобилни кредити; депозити; инвестиционно банкиране, дебитни и кредитни карти и още много други! Нашите специалисти "Банкиране малък бизнес" ще Ви сътрудничат при идентифицирането на Вашите нужди, както и при откриването на стратегически възможности за общи финансови решения. Заедно с кредитните експерти от отдел “Малки бизнес кредити” те разработват партньорски решения и подходящи за Вас схеми на кредитиране. В духа на съвместно сътрудничество заедно ще намеримнеобходимото Ви финансово решение. От 01.02.2003 Пощенска банка стартира новата си услуга за клиенти Интернет банкиране. Този продукт е базиран на последните IT технологии и позволяващ пълен набор от банкови операции през интернет, както и получаване на информация по телефон, email, SMS, и мобилни телефони.

Пощенска Банка - отрасли:


Банки, Застраховане, Банки,

Мнения за Пощенска Банка


The company has no review.

Напиши мнение за Пощенска Банка


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.