Юниглас  itemprop=

Юниглас

Внос и дистрибуция на оптически изделия - рамки, слънчеви очила, оптически лещи, разтвори за лещи, оптически машини, аксесоари. От основаването на ЮНИГЛАС през 1992 г. до днес, фирмата върви по пътя на усъвършенстването – като вид на предлаганите продукти и услуги, култура на предлагане.
Оптики „Юниглас“ Оптики „Юниглас“ – най-голямата оптическа верига в България с повече от 50 магазина. За нас: От основаването й през 1992 г. до днес, фирмата върви по пътя на усъвършенстването – като вид на предлаганите продукти и услуги, култура на предлагане, уважение към клиентите, обучение на служители, ценова политика. Юниглас е официален представител за България на търговските марки: Sisley, Benetton, Missoni, Replay, Iceberg, Laura Biagiotti, Baldinini, Nike, Enrico Coveri, Enni Marco, Swissflex, Dunlop и др. Представители сме на водещия френски производител на стъкла за очила BBGR, носител на няколко златни медала за иновации. Крайната цел на всички усилия е ДОВОЛНИЯТ КЛИЕНТ. За да задоволим вашите потребности ние постоянно следим развитието на оптическия бранш, редовно посещаваме световните оптически изложения, инвестираме в нови продукти, следим модните тенденции. Продуктите, предлагани от фирмата са с доказано и гарантирано качество. Защото Вие го заслужавате! ОТКРИЙТЕ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАШИТЕ ОЧИ! Продукти: Верига оптики Юниглас предлага пакетни цени 29лв., 49лв., 75лв., 99лв., 125лв. и 159лв., включващи: Диоптрична рамка Диоптрични стъкла Изработка Калъф Микрофибърна кърпичка Бонуси Безплатен компютърен тест при поръчка на очила Безплатен гаранционен сервиз За контакт: 052 617 883/0888 999 382 www.uniglass.bg

Юниглас - отрасли:


Оптика, Електроника, Оптика, Очила,

Мнения за Юниглас


Относно: Проблем при получаване на очила

Публикувано от: , на: 2022-08-10 16:57:49
Здравейте, от доста години ползвам услугите Ви. За трети път си поръчвам очила. При получаването им установих, че рамките са разширени и ми падат. Не съобразих да ги поръчам с нови рамки, но тъй като предишните бяха закупени от Вас и много ми харесваше модела не си поръчах нови такива. Състоянието на рамките при предоставянето им за смяна на диоптричните стъкла не беше такова. Служителката се опита да ги свие, попитах дали мога да си поръчам нови рамки и да ги сменим, но разбрах, че трябва да предоставя стар документ, за да се види номера на рамките. Дали при Вас няма данни за редовни клиенти и да ми съдействате. Останах разочарована, бях решила да не ги получа, а да направя рекламация. Служителката Ви беше безкрайно настоятелна, но ако при първоналната консултация ми беше обяснено щяхме да намерим решение. Благодаря за отделеното време.

Напиши мнение за Юниглас


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.