Прокопиев Климатик ЕООД  - Вижте още

Прокопиев Климатик ЕООД

Прокопиев Климатик ЕООД изгражда хладилни и климатични инсталации с техника, отговаряща на европейските стандарти ISO 90001/2000, НАССР които са задължителни за предприятия и магазини от хранително-вкусовата промишленост.
Прокопиев Климатик ЕООД
За нас
Прокопиев Климатик ЕООД
Фирмата е създадена през 1991г. като ЕТ ПРОКОПИЕВ-КЛИМАТИК с управител г-н Пламен Прокопиев и предмет на дойност ремонт и поддръжка на хладилни съоръжения и домашни хладилници. През годините непрекъснато разширявахме обхвата на нашата дейност, а с това усъвършенствахме и нашите професионални умения.

От януари 2004г. фирмата е пререгистрирана като ПРОКОПИЕВ-КЛИМАТИК ЕООД с предмет на дейност:
  • Проектиране
  • Доставка на хладилно и климатично оборудване
  • Монтаж на хладилни и климатични инсталации (промишлени и битови)
  • Изграждане на мониторингови системи за контрол на температурата в темперирани помещения

Прокопиев Климатик ЕООД Прокопиев Климатик ЕООД Прокопиев Климатик ЕООД Прокопиев Климатик ЕООД
Още за нас...
Прокопиев Климатик ЕООД
ПРОКОПИЕВ КЛИМАТИК ЕООД доставя и монтира хладилна техника от най-реномираните световни производители: YORK, BOCK, BITZER, COPELAND, GÜNTNER, HELPMAN, FRIULINOX, DIXELL и други.

ПРОКОПИЕВ КЛИМАТИК ЕООД доставя и монтира климатична техника от реномирани световни марки като YORK, FUJITSU и др.

Фирмата осъществява търговска дейност по доставката на резервни части, автоматика и консумативи за всички видове хладилни и климатични инсталации.

ПРОКОПИЕВ КЛИМАТИК ЕООД извършваме ремонт на всички видове хладилни и климатични инсталации, подмяна на възли и детайли. Осигуряваме гаранционен и следгаранционен сервиз, перфектна абонаментна поддръжка на инсталациите в производствени цехове, търговски обекти и заведения за обществено хранене.

ПРОКОПИЕВ КЛИМАТИК ЕООД извършва ретрофит на хладилни и климатични инсталации. Това е технологичен процес за подмяна в инсталациите на озоноразрушаващите фреони с екологично чисти фреони.

Прокопиев Климатик ЕООД Подмяната на фреоните се извършва съгласно технологията на фирма DU PONT и е в съответствие с изискванията на Монреалския протокол за държавите от Европейския съюз.

ПРОКОПИЕВ КЛИМАТИК ЕООД изгражда СИСТЕМИ ЗА ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ на ТЕМПЕРАТУРАТА в хладилни и климатични инсталации, прилагайки електроника на реномираните марки DIXELL и CAREL.

Прокопиев Климатик ЕООД - отрасли:


Битова Техника, Климатици, Хладилна Техника,