Последни новини


Какво представлява ТРЗ и личен състав?

Виж още..

Защо Puma Phenomenal Pack променят играта на футболистите

Виж още..

Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..

Гранд при 2002  itemprop=

Гранд при 2002

Фирма ГРАНД ПРИ 2002 ЕООД работи от 1994 година. Изработваме: Спортни награди - купи, плакати и медали;• Надписи по тях - картинки, лога и знаци.Предлагаме всеки един трофей да се индивидуализира с надпис и лого на съответното събитие. Това може да стане в няколко варианта
“Гранд При 2002” ЕООД “Гранд При 2002” ЕООД е с предмет на дейност производство и търговия със спортни награди и трофеи. Ние предлагаме спортни купи, медали, плакети, фигури и фестивални награди. Всяка година обогатяваме асортимента си от предлагани стоки, като се стремим да задоволим изискванията на пазара и да обслужваме всеки клиент идивидуално. Нашите цени са конкурентни и атрактивни. Заповядайте в офиса ни, за да се уверите в голямото разнообразие. Спортистите и първенците радват и повдигат съмочувствието на всеки българин с успехите си, а с нашите трофеи спечелените титли стават незабравими. Продукти Купи Медали Плакети Фигури Трофеи Рекламни материали Услуги Предлагаме всеки един трофей да се индивидуализира с надпис и лого на съответното събитие. Това може да стане в няколко варианта : Полимерен печат - Получава се изображение или надпис с високо качество , устойчиво на външни условия .Това е най-често използвания начин за надписване на спортни трофей при провеждането на различни състеазния и първенства. Лазерно гравиране - С помощта на концентрираната енергия на лазерен лъч, насочен към повърхността на обработвания материал се получава ефекта на гравирането или рязането. Така е възможно да се обработят широка гама от материали – стъкло, дърво, кожа, пластмаси, метали. Трансферен печат - Това е технология за пренасяне на пълноцветни изображения, базирана основно на цветен лазерен печат върху трансферна хартия, който се прехвърля на предмета за надписване с помощта на висока температура и натиск. Сублимационен печат - Тази технология осигурява отпечатък с много високо и фотореалистично качество, а така също и висока устойчивост на атмосферни влияния.

Гранд при 2002 - отрасли:


Други, Знамена, Значки, Гравиране,

Мнения за Гранд при 2002


The company has no review.

Напиши мнение за Гранд при 2002


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Какво представлява ТРЗ и личен състав?

Виж още..

Защо Puma Phenomenal Pack променят играта на футболистите

Виж още..

Какво представлява процесът на бизнес симулация?

Виж още..