Бабанови  itemprop=

Бабанови

Фирма БАБАНОВИ ООД изработва и проектира опаковки за мебелната, винарската, хранително - вкусовата промишлености, за машинни елементи и текстилни изделия.
Стара Загора, кв. Индустриален, ул. Войвода Стойно Черногорски 11

Фирма БАБАНОВИ ООД изработва и проектира опаковки за мебелната, винарската, хранително - вкусовата промишлености, за машинни елементи и текстилни изделия. От създаването си през 2000 г. "БАБАНОВИ" ООДосъществява производство на кашони от велпапе и луксозни опаковки от микровелпапе. Фирмата разполага със собствена административно - стопанска сграда, намираща се в индустриалната зона на Стара Загора и автомобилен парк, обслужващ производството и клиентите. Продукция: - слотерни и щанцовании опаковки; - кашони, кутии, тави, щайги; - мобайли; - разделителни плотове;

Мнения за Бабанови


The company has no review.

Напиши мнение за Бабанови


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.