Лидцпласт ЕООД  itemprop=

Лидцпласт ЕООД

Лидцпласт ЕООД предлага: - Изработка, доставка и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма - Производство и на пластмасови изделия - стенна облицовка, кофи, бидони, кутии за сирене и маркучи
Лидцпласт ЕООД Лидцпласт ЕООД произвежда и предлага на пазара следните видове продутки. ПВЦ дограма Алуминиева дограма Врати      Продукти Пвц дограма Всички видове български камерни профили. Вносен профил по желание на клиента. Цветовата гама е съобразена с производството на съответния тип профил. Възможност на комбинация от цветове по желание на клиентa. Алуминиева дограма: Нормална и с прекъснат термомост. Цветова гама по РАЛ. Врати Входни, вътрешни интериорни и за баня. ПВЦ и Алуминиеви по каталога на фирмата. Пълнеж от ПДЧ. Пълнеж от термо панел Комбинация от ПДЧ, ТП, пакет и огледала..

Мнения за Лидцпласт ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Лидцпласт ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.