Бултех 2000 ООД  itemprop=

Бултех 2000 ООД

Разработка, производство, сервиз и търговия на серия ултразвукови анализатори на мляко Екомилк, уред за измерване броя на соматичните клетки – ЕКОСКОП, PH МЕТЪР, уред за установяване наличието на инхибитори и антибиотици в млякото – ЕКОТЕСТ, соломер и др.
Стара Загора, кв. Индустриален 19, п. к. 409

Фирма Бултех 2000 ООД е създадена през 1996 г. Дейността на фирмата е свързана с разработка, производство, сервиз и търговия на серия ултразвукови анализатори на мляко Екомилк, уред за измерване броя на соматичните клетки – ЕКОСКОП, PH МЕТЪР, уред за установяване наличието на инхибитори и антибиотици в млякото – ЕКОТЕСТ, соломер и др. От 2005 г. Бултех 2000 ООД започна производство на уреди за контрол и анализ съдържанието на етилов алкохол във водоалкохолни смеси и винен дестилат - АЛКОТЕСТ, както и уреди за контрол и анализ съдържанието на етилов алкохол във вино - ЕЛЕКТРОНЕН ЕБУЛИОМЕТЪР. През Януари 2005 г. беше разработена и въведена Система за Управление на Качеството, отговаряща на стандарта ISO 9001:2000. Обхватът на Системата за Управление на Качеството включва всички дейности на Компанията, свързани спроизводство и проектиране на измервателна техника и производствено оборудване.

Мнения за Бултех 2000 ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Бултех 2000 ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.