Камко  - Вижте още

Камко

КАМКО ЕООД е официален вносител на парфюмерия и козметика от Франция, Испания, Полша, Германия, Италия, Англия, Южна Корея и Китай. Осъществяваме търговия на едро и чрез изградената дистрибуторска мрежа, извършваме доставка на място.
Камко
Камко Камко Камко

За нас:
Фирма КАМКО ЕООД е официален вносител на парфюмерия и козметика от Франция, Испания, Полша, Италия, САЩ, Южна Корея и Китай.

Осъществяваме търговия на едро и чрез изградената дистрибуторска мрежа извършваме доставка на място до най-отдалечените точки на България.


Продукти :

Камко При нас ще откриете богато разнообразие от парфюми, тоалетни води, дезодоранти, подаръчни комплекти, бяла и бебешка козметика, продукти за косата, козметика за интимна хигиена в широк ценови диапазон.


Партньори :

Фирма КАМКО е официален представител за България на марките Carlos Moya, Nike, Jacomo, Dramers, Vizzari, Predator, Shirley May, Alta Moda, Corine de Farme, Freeman, Purederm, Skinlite и Victoria Beauty.
Камко Камко Камко Камко


Предлагаме Ви персонално обслужване и специално отношение към всеки клиент.Нашият централен склад се намира в Пловдив, като имаме складове и в София и Русе.

Камко - отрасли:


Парфюмерия, Козметика,