Камко  - Вижте още

Камко

КАМКО ЕООД е официален вносител на парфюмерия и козметика от Франция, Испания, Полша, Германия, Италия, Англия, Южна Корея и Китай. Осъществяваме търговия на едро и чрез изградената дистрибуторска мрежа, извършваме доставка на място.
Камко
Камко Камко Камко

За нас:
Фирма КАМКО ЕООД е официален вносител на парфюмерия и козметика от Франция, Испания, Полша, Италия, САЩ, Южна Корея и Китай.

Осъществяваме търговия на едро и чрез изградената дистрибуторска мрежа извършваме доставка на място до най-отдалечените точки на България.


Продукти :

Камко При нас ще откриете богато разнообразие от парфюми, тоалетни води, дезодоранти, подаръчни комплекти, бяла и бебешка козметика, продукти за косата, козметика за интимна хигиена в широк ценови диапазон.


Партньори :

Фирма КАМКО е официален представител за България на марките Carlos Moya, Nike, Jacomo, Dramers, Vizzari, Predator, Shirley May, Alta Moda, Corine de Farme, Freeman, Purederm, Skinlite и Victoria Beauty.
Камко Камко Камко Камко


Предлагаме Ви персонално обслужване и специално отношение към всеки клиент.Нашият централен склад се намира в Пловдив, като имаме складове и в София и Русе.

Камко - отрасли:


Парфюмерия, Козметика,

Мнения за Камко


The company has no review.

Напиши мнение за Камко


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.