Комплекс Галерия - Вижте още

Комплекс Галерия

Комплекс Галерия се намира в град Копривщица и разполага с ресторант от двеста места, механа Първа Пушка, Коктейл бар, Хотел и единственият нощен клуб в града. Семейният хотел на комплекса разполага с шест апартамент, две тройни и пет двойни стаи.
Комплекс ГалерияКомплекс ГалерияКомплекс Галерия

РЕСТОРАНТ ГАЛЕРИЯ

Романтичната обстановка, пораждаща се от светлината на старите фенери стопля сърцето, а най -отбраните вина и напитки съчетани и приятна музика, пробуждат забравените трепети на любовта.

Търсите семеен уют и спокойствие, копнеете за тишина и пълноценна почивка, заповядайте тогава в хотелската част на комплекс „Галерия“, където ще прекарате незабравимо почивните си дни. Подходящо място както за почивка със семейство и приятели, така и за бизнес-мероприятия и семинари.

Настаняване

Комплекс Галерия Комплекс Галерия Комплекс Галерия Комплекс Галерия Комплекс Галерия Комплекс Галерия Комплекс Галерия Комплекс Галерия Комплекс Галерия Комплекс Галерия

  • ДЕЛУКС АПАРТАМЕНТ
  • ПРЕМИУМ АПАРТАМЕНТ
  • АПАРТАМЕНТ ФЕМИЛИ
  • АПАРТАМЕНТ
  • ПРЕМИУМ СТУДИО
  • ПРЕМИУМ ДВОЙНА СТАЯ
  • СТАНДАРТНА ТРОЙНА СТАЯ
  • ДЕЛУКС АПАРТАМЕНТ 2

Комплекс галерия е направен в два стила съвременен и автентичен копривщенски стил с ръчни дърворезби.
Апартаментите са в съвременен вид с оборудвани кухни. Легловия капацитет на хотела е 50 човека, а за апартамент от 4 до 6 човека.
Предлагаме и съдействие за организиране настаняването на клиенти в други хотели или къщи за гости, ако хотела е зает.

Ресторант

В центъра на град Копривщица, зад костницата, на Площад “20 април”, ще ви озарят лъчите на уникалния комплекс „Галерия”, място, където се съчетават в едно хармонията и историята на пищният копривщенския бит. Чрез величествените стенописи в ресторанта на комплекса, пред Вас оживяват паметните сцени от Априлското въстание. Ресторантът разполага с капацитет от 200 места и всеки един клиент е посрещан и изпращан с прословутото българско гостоприемство.

Комплекс Галерия

Романтичната обстановка, пораждаща се от светлината на старите фенери стопля сърцето, а най -отбраните вина и напитки съчетани и приятна музика, пробуждат забравените трепети на любовта.

Копривщенските девойки от обслужващия персонал, ще Ви поднесат от най-хубавите гозби, приготвени по стари и изпитани вече рецепти, а неповторимия вкус на храната ще Ви отведе до съкровените тайни на местните специалитети.

Ресторантът разполага и с лятна градината с 200 места, където разхладата на копривщенската нощ и красивата обстановка сред природата ще Ви омагьоса, а живата музика и чевермето на жар ще Ви спечелят като клиенти за цял живот.

Комплекс ГалерияКомплекс ГалерияКомплекс Галерия

Развлечения

КОННА ЕЗДА
Маршрутите за езда минават през прекрасни панорамни пътеки от които ще зърнете Копривщица на длан. Изживяването е невероятно и е подходящо както за можещи в ездата така и за тези които се решават за първи път.

ВЕЛОТУРИЗЪМ
За Вашата по-активна ваканция комплексът предлага велосипеди под наем, а защо не и среща с природата като изминете пътеки през местности с неповторима по своята хубост природа, щедро даряваща жизнени сили.

 

АТВ
Идеална възможност за отмора, без значение на колко сте години. Кални или по-труднодостъпни маршрути за едно истинско 4х4 преживяване. Подходящо НЕ САМО за мъже.

ОФРОУД РАЗХОДКА
Пътя преминава през изключително атрактивни местности и предлага абсолютно офроуд изживяване. По пътя се откриват невероятни гледки

 

РАЗХОДКА С ФАЙТОН
Разходката с файтон в Копривщица е пътуване във времето. Пренася ви във времената на прадедите ни, когато това е бил единственият начин за придвижване.

ПИКНИК В КОПРИВЩИЦА
В близост до Бяла река, поляните покрай нея са подходящи за пикник сред природата.

Комплекс ГалерияКомплекс ГалерияКомплекс Галерия

Адреси


гр. Конпривщица
ул. 24-ти Март
гр. Конпривщица
пл. 20-ти април

Комплекс Галерия - отрасли:


Хотели, СПА Хотели, Ресторанти, Механи, Туризъм,