Областни градове

Възможност за уютен престой на ниски цени вече и в централна София – в EasyHotel Sofia. Това е първия представител в България на все по-предпочитаната заради ниските цени за стая, чистотата и доброто обслужване британска ниско тарифна верига EasyHotel.com.

Хостелът е на два етажа с 2000 кв. м разгърната застроена площ, включващ 40 стаи с две и три легла със собствени санитарни възли, телевизор, хладилник, сателитна телевизия, голяма тераса и интернет. Хостел Елена е разположен на комуникативно място, само на 10 минути от цетъра на София.

Градски хостел "Какач" предлага стаи за кратко и дългосрочно, индивидуално и групово настаняване в ж.к. Обеля 2, гр. София. Хостелът е разположен в близост до трамвайна и автобусна спирка и е на пешеходно разстояние от метространция "Обеля."

Хостел Къща, близо до панаира предлага стаи за нощувки. Намираме се на тиха и спокойна улица, сградата е термоизолирана. Всяка стая е с климатик, кабелна, интернет, самостоятелна баня и тоалетна, (редовна дезинфекция) Чисто е и леглата са нови, обзавеждането е от този век J имаме стаи

Стаи под наем в центъра на София. Отлични условия, Отлична комуникация с целия град.

Хостела е чудесен избор за всички туристи, които търсят евтино и уютно настаняване. Предлагаме Ви разнообразие от стаи: единични, двойни, тройни, четворни частни стаи и обща спалня

Туристическа спалня - 1 звезда „Густо Хостел“

Хостел - 2 звезди „Plovdiv Guest“

Велико Търново
Хотел „Hikers Hostel“

Хостел във Варна

ХостелПрочети повече
Затвори

Партньори